Afbeelding

Eerste verlies van dit seizoen is een feit voor Laudame Financials VCN Dames 1

Algemeen 39 keer gelezen

Capelle - Zaterdag stond de wedstrijd tegen VV Utrecht Dames 1 op het programma voor Laudame Financials VCN Dames 1.

De wedstrijd begon al wat rommelig, maar de dames uit Capelle aan den IJssel kwamen telkens een paar punten op voorsprong. Boven de twintig werd het lastig en Utrecht vocht zich terug, de set werd verloren met 25-22.

De tweede set was een set om snel te vergeten. VCN Dames 1 stond al snel op een grote achterstand. De wissels brachten nog wel energie in het veld waardoor VCN nog een aantal mooie punten konden maken maar de achterstand was al te groot. Het werd 25-17 voor Utrecht.

Dan maar vechten om de wedstrijd om te draaien. Laudame Financials VCN Dames 1 werd enthousiaster, ze haalden meer ballen van de grond en gingen vechten voor elk punt. Hiermee ging het gelijk op en boven de twintig kwamen ze zelfs nog op setpoint maar was het uiteindelijk Utrecht die het wist af te maken.

Het eerste verlies van het seizoen is een feit. Deze week gaan ze weer hard trainen om zaterdag scherp te zijn bij het eerste fluitsignaal in de thuiswedstrijd tegen Donitas! Zien wij jullie dan?

Afbeelding
Lijst met aanhoudingen na explosiereeks wordt langer: 19-jarige van bed gelicht Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Gratis lunch: Eye College zoekt 'proefkonijnen' voor eindexamen Nieuws 17 apr, 17:10
• Laurens Salcedo Valdez, pitcher bij Euro Stars.
Laurens Salcedo Valdez in mentorrol bij Euro Stars: 'Mooi om jonge gasten bij te staan' Sport 17 apr, 15:20
Afbeelding
Ongeval op Capelseweg, één persoon naar het ziekenhuis 112 17 apr, 13:42
• Metro bij station Schenkel.
RET solidair met NS: openbaar vervoer staat zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 11:55
Afbeelding
Column - Wonen we in de leukste gemeente? Nieuws 17 apr, 10:15
Afbeelding
Mannen die gelinkt worden aan explosies Ravelstraat opgepakt Nieuws 17 apr, 08:04