Afbeelding

Wensen worden vervuld in Alexandrium Shopping Center

Algemeen 37 keer gelezen

Regio – Zaterdag 14 december staat de Wensboom weer voor het 16de jaar in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Op deze dag kunnen bezoekers wensen van kinderen vervullen!

De Wensboom is een initiatief van Armoede Platform Prins Alexander, een overlegorgaan van 15 organisaties die zich inzet om gezinnen die in armoede leven, te ondersteunen. In veel gezinnen is er geen geld om iets extra’s te doen in de decembermaand. Ieder kind verdient een mooie Kerst en daarom is de Wensboom in het leven geroepen.

Het is alweer de 16e keer dat Armoede Platform Prins Alexander dit organiseert in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Via uitdeelpunten van de voedselbank, schoolmaatschappelijk werk en andere kanalen verzamelen zij wensen van kinderen uit gezinnen met financiële zorgen. Armoede Platform Prins Alexander vraagt ieder kind om 1 of 2 wensen op te schrijven die niet meer dan 10 euro kosten.

Op zaterdag 14 december is het mogelijk om deze wensen in vervulling te brengen. Bezoekers van het overdekte Rotterdamse winkelcentrum kunnen een wens uit de wensboom pakken en voor maximaal 10 euro een cadeautje kopen voor de kinderen. De Wensboom is aanwezig van 11.00-15.00 uur. Het Armoede Platform zorgt ervoor dat de cadeaus bij de juiste kinderen terecht komen. Een mooi initiatief om iedereen een fijne Kerst te geven! De Wensboom is te vinden op het plein naast JD Sports en Kruidvat.

Over Alexandrium Shopping Center

Alexandrium Shopping Center in Rotterdam is dé plek om het nieuwste van het nieuwste te shoppen in een prettige en overdekte omgeving. Het winkelcentrum heeft 140 winkels met een aanbod van fashion, beauty, food, lifestyle en sport. Gelegen aan de snelweg A20 en naast trein-, bus- en metrostation Alexander is het winkelcentrum goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Alexandrium Shopping Center is onderdeel van Winkelgebied Alexandrium samen met de Megastores en Woonmall. In Alexandrium Shopping Center bevinden zich de bekende winkels als Bagels & Beans, Snipes, Zara, Primark, Mango, JD Sports, G-Star RAW, KIKO Milano, Flying Tiger en Albert Heijn. Er zijn ook verrassende winkels als PIM Sneakers, Nelson Premium, Zizzi en PicturePeople. Tijdens het shoppen kan er worden genoten van iets lekkers. Alexandrium Shopping Center heeft een groot aanbod restaurants als Starbucks, Five Guys, HiP Alexandrium, La Place en Eazie en specialiteitenzaakjes als VietFoods, Ekmekci en Pastamama.

Shop, meet en connect in Alexandrium Shopping Center!

Alexandrium Shopping Center

Locatie: Alexandrium Shopping Center, Korte Poolsterstraat 2, Rotterdam

Website: www.alexandriumsc.nl

Facebook: www.facebook.com/alexandriumsc

Twitter&Instagram: alexandriumsc

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Brandweer blust woningbrand aan Paganinistraat 112 20 uur geleden
• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 21 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws gisteren
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02