Een bezoek aan Beer is ook een bezoek aan het Jeugdtheaterhuis: naast drie professionele acteurs spelen 25 jonge acteurs mee, waaronder een aantal uit Capelle.
Een bezoek aan Beer is ook een bezoek aan het Jeugdtheaterhuis: naast drie professionele acteurs spelen 25 jonge acteurs mee, waaronder een aantal uit Capelle.

Een wild beest in het Isala Theater

Algemeen 32 keer gelezen

Een beer in de stad! Alarm! Zaterdag 14 december en zondag 15 december komt Beer naar het Isala. Het is een doldwaas muzikaal avontuur voor het hele gezin en vooral voor jongeren tot 15 jaar.

Door de redactie

Capelle - Met teksten van Guus Kuijer, muziek van Diederik van Vleuten en tekstbijdragen van spoken word-artiest Derek Otte is het een modern sprookje met een actuele boodschap. En zéker geen amateurvoorstelling.

Beer is groot, zacht en lief. Maar toch, die klauwen… Is dat niet veel te gevaarlijk tussen alle mensen in de stad? Maar als hij zich aanpast, mag hij dan blijven? De verschijning van de vreemdeling zorgt voor verdeeldheid.

Ollie, Maas, Kleine en Flo doen er alles aan om Beer uit de handen te houden van degenen die hem willen vangen en uitzetten. In die missie worden zij geholpen door Annie de toverfee en haar broer Dealer Dick. Gaat het ze lukken?

De hoofdrollen in Beer worden vertolkt door oud-leerlingen van de theaterschool, die ook in Capelle een afdeling heeft. De drie acteurs hebben hun sporen op de nationale podia en de film- en televisiewereld inmiddels verdiend.

Fabian Jansen, bekend van Hij gelooft in mij en Mannenharten, speelt in zijn harige pak de beer. Toverfee Annie wordt zaterdag gespeeld door actrice, theatermaker en zangeres Wendy Hoogendijk en zondag door cabaretière Kiki Schippers.

Oscar Aerts, die ook te zien was in GTST, is Dealer Dick. Naast hen wordt de voorstelling door het hele land opgevoerd met vijfentwintig talentvolle jongeren. Hieronder begeven zich veel jonge Capelse acteurs die pal boven het theater les hebben.

Zaterdag 14 december 19:30 uur en zondag 15 december 15:00 uur, entree is 19,75 euro (kinderen t/m 13 jaar 17 euro).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Brandweer blust woningbrand aan Paganinistraat 112 20 uur geleden
• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 21 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws gisteren
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02