Afbeelding

Wonderlijke Winterweken in Alexandrium Shopping Center!

Algemeen 39 keer gelezen

Regio - Zaterdag 14 december starten te Wonderlijke Winterweken in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Alle bezoekers kunnen met hun aankopen leuke prijzen winnen, waaronder zelf kerst in Disneyland Parijs!

Kerstinkopen doe je natuurlijk in het overdekte winkelcentrum van Rotterdam, Alexandrium Shopping Center. Om het kerstshoppen nog leuker te maken kunnen bezoekers nu met alle kerstinkopen kans maken op fantastische prijzen. De prijzen kunnen gewonnen worden door deelname aan de Winter Wonder Carrousel. Bij een minimale besteding van twintig euro kunnen de bezoekers met de aankoopbon van de dag zelf naar de Carrousel die staat te schitteren op het plein bij Zara. Hier is altijd een hostess aanwezig die de bezoekers helpt om het spel te spelen.

In de Winter Wonder Carrousel zitten prijzen van de deelnemende winkels van Alexandrium Shopping Center. De bezoekers maken kans op prijzen zoals: kerst met 4 personen in Disneyland Parijs, sneakers, zonnebril, koffers, een jaar lang gratis parkeren en nog vele andere gave prijzen! De Winter Wonder Carrousel is te vinden op het plein bij Zara in Alexandrium Shopping Center van 14 tot en met 24 december 2019.

Voor meer informatie over deze actie en de actievoorwaarden, kijk op www.alexandriumsc.nl.

Over Alexandrium Shopping Center

Alexandrium Shopping Center in Rotterdam is dé plek om het nieuwste van het nieuwste te shoppen in een prettige en overdekte omgeving. Het winkelcentrum heeft 140 winkels met een aanbod van fashion, beauty, food, lifestyle en sport. Gelegen aan de snelweg A20 en naast trein-, bus- en metrostation Alexander is het winkelcentrum goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Alexandrium Shopping Center is onderdeel van Winkelgebied Alexandrium samen met de Megastores en Woonmall. In Alexandrium Shopping Center bevinden zich de bekende winkels als Bagels & Beans, Snipes, Zara, Primark, Mango, JD Sports, G-Star RAW, KIKO Milano, Flying Tiger en Albert Heijn. Er zijn ook verrassende winkels als PIM Sneakers, Nelson Premium, Zizzi en PicturePeople. Tijdens het shoppen kan er worden genoten van iets lekkers. Alexandrium Shopping Center heeft een groot aanbod restaurants als Starbucks, Five Guys, HiP Alexandrium, La Place en Eazie en specialiteitenzaakjes als VietFoods, Ekmekci en Pastamama.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Renovatie Schermerhoek gevierd met bewonersfeest Fotoreportage 19 apr, 11:42
Afbeelding
Aantal fietsendiefstallen fors toegenomen in Capelle Nieuws 19 apr, 08:50
• De budgettraining helpt bij financiële stress.
Aan de slag met stressvrije financiën: nieuwe budgettraining in mei Nieuws 18 apr, 16:05
• Liz Jones en Suzy Cargill treden op.
Schots singer-songwriterduo speelt samen in Van Cappellenhuis Nieuws 18 apr, 13:45
• Dionne Dinkhuijsen en wethouder Harriët Westerdijk onthullen het informatiebord.
Moeite met DigiD en andere overheidswebsites? Het 'IDO' helpt Met foto's 18 apr, 11:20
Afbeelding
Lijst met aanhoudingen na explosiereeks wordt langer: 19-jarige van bed gelicht Nieuws 18 apr, 09:15
Afbeelding
Gratis lunch: Eye College zoekt 'proefkonijnen' voor eindexamen Nieuws 17 apr, 17:10
• Laurens Salcedo Valdez, pitcher bij Euro Stars.
Laurens Salcedo Valdez in mentorrol bij Euro Stars: 'Mooi om jonge gasten bij te staan' Sport 17 apr, 15:20