Afbeelding

Begin het nieuwe jaar sportief

Algemeen 36 keer gelezen

Capelle - Bij de goede voornemens wordt negen van de tien keer genoemd dat iemand gezonder wil leven en meer wil gaan bewegen. Dat vindt Sportief Capelle één van de beste voornemens die er zijn en daarom willen zij daar een handje mee helpen. En dan wel met de nieuwe activiteiten van het programma Sportieve Winter.

Sportieve Winter is de naam van het programma waar allerlei activiteiten onder vallen. Er kan kennisgemaakt worden met diverse sport- en beweegactiviteiten. Maak kennis met badminton, tai chi, lijndansen en/of mindfulness. Ook wordt er weer een leuke wandeling georganiseerd, waarbij wordt afgesloten met een lekkere warme kop erwtensoep.

Nieuw bij deze Sportieve Winter is de “Spierkracht Challenge”. Om fit te blijven, is niet alleen belangrijk om lenig en in balans te blijven maar ook stevige botten en spieren zijn cruciaal. Het zorgt ervoor dat je goed kunt blijven lopen en tillen. Tijdens deze 12 weekse cursus leert u iedere vrijdagochtend diverse oefeningen waarmee u uw lichaam meer kracht geeft. Bovendien meten we op verschillende momenten uw vooruitgang en krijgt u tips hoe u de oefeningen thuis kunt doen. Zo gaat u straks sterk en fit de lente in! Gaat u met ons de uitdaging aan?

Bij de activiteiten zijn de meeste deelnemers 60+, maar iedereen mag meedoen. Ook als je jonger bent. De lessen worden aangepast naar ieders mogelijkheden.

Wilt u meer informatie of wilt u opgeven voor de activiteiten, neem dan contact op met Sportief Capelle via 010-2588787 of kijk op www.sportiefcapelle.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 20 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15