Bram van der Vlugt speelt in Enkele Reis een sinistere heer die twee oude dames helpt bij hun laatste wens. Foto: eye-Depict/Ben van Duin
Bram van der Vlugt speelt in Enkele Reis een sinistere heer die twee oude dames helpt bij hun laatste wens. Foto: eye-Depict/Ben van Duin

Thriller in Isala Theater

Algemeen 34 keer gelezen

De matinee van zondag 8 maart zorgt ervoor dat de bezoeker van het Isala Theater op het puntje van zijn of haar stoel zit. Enkele reis is een thrillerkomedie over twee zussen en een sinistere heer, gespeeld door Bram van der Vlugt die hen helpt bij hun laatste wens. Maar heeft hij wel de juiste intentie met de dames? Een must-see voor liefhebbers van Britse detectives.

Door de redactie

Capelle - Coryfee Van der Vlugt, die tot 2011 jaarlijks in de huid kroop van Sinterklaas, heeft inmiddels de respectabele leeftijd bereikt van 85 jaar. De andere hoofdrollen in Enkele reis worden vertolkt door de actrices Wieteke van Dort, bekend van vele kinderprogramma’s en het Nederlands-Indische personage Tante Lien, en Trudy Labij, die te zien was in tv-series als Joop ter Heul en Pleisterkade 17.

 Deze drie ‘oude rotten’ in het vak zijn al die tijd het toneel trouw gebleven en zijn samen goed voor 170 jaar theaterervaring. Misschien niet zo verrassend dus dat pers en publiek positief zijn over Enkele reis. De geestige ontwikkelingen en dubbele lagen werden na de première geprezen door diverse kranten.

Het stuk gaat over de regie in handen willen houden over je eigen leven. Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een tehuis als hun ergste nachtmerrie en willen een aftakelingsproces koste wat het kost voorkomen. 

Als ze iemand inschakelen om hen te helpen bij hun laatste wens, blijkt alles steeds anders dan gedacht. Hoe het afloopt, is tot aan het verrassende einde toe niet te voorspellen. Naast de spannende momenten is Enkele reis ook een lichtvoetige komedie vol plottwists en lichte slapstick.

Zondag 8 maart 15:00 uur in het Isala, de entree is 29,75 euro. (65+ / CJP € 28,75)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 14 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15