Foto:

Wie helpt hartendief Tommie

  •   keer gelezen

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Tommie, een lieve jongen van 7 jaar oud, hij is bij ons gekomen omdat zijn oude eigenaar door een scheiding niet veel tijd meer met hem kon doorbrengen. Deze lieverd, is een kleine hartendief, die het hier nog wel wat spannend vind.


Capelle / Krimpen aan den IJssel - Tommie houdt van kroelen en bij mensen zijn, als hij zich dan vertrouwd voelt, gaat hij lekker eten, en is hij op zijn gemak. Tommie is altijd gewend om buiten te ravotten, en kan zijn energie dan ook lekker hierin kwijt. Wie heeft voor deze kleine hartendief een huisje zonder andere soort genoten, honden of jonge kinderen en met een tuintje?

Kennis maken

Interesse in Tommie, lees dan onderstaande informatie. Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen.

Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk eerst contact op te nemen door te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl. Na het invullen van een vragenlijst volgt een afspraak.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten