Afbeelding

High tea voor vrijwilligers als bedankje

Algemeen 56 keer gelezen

Bij Welzijn Capelle zijn ruim 200 vrijwilligers actief. Belangeloos en met veel liefde zetten zij zich in voor Capellenaren, jong en oud.

Capelle - Op vrijdag 6 december werden de rollen omgedraaid; de vrijwilligers genoten van een heerlijke high tea en de coördinatoren, medewerkers en het managementteam van Welzijn Capelle liepen af en aan met heerlijkheden.

De Kas van Leefgoed de Olifant in Capelle aan den IJssel was een feestelijke entourage. Het weer zat niet mee, maar binnen was het warm en gezellig.

De vrijwilligers werden door hun coördinatoren, coaches en leden van het managementteam voorzien van allerlei vers bereide hapjes en drankjes. Aan de tafels werd vrolijk gepraat en gegeten. ‘Complimentenmeisjes’ liepen rond en schreven, na één blik in de ogen, voor iedereen een persoonlijk compliment.

Toegewijde vrijwilligers

Hans Roskam, directeur van Welzijn Capelle, bedankte de vrijwilligers voor hun toewijding, flexibiliteit en betrokkenheid het afgelopen jaar. Dit geldt uiteraard ook voor diegenen die niet aanwezig konden zijn.

Welzijn Capelle kijkt terug op een geslaagde middag en hoopt ook volgend jaar weer op de steun van de vrijwilligers te kunnen rekenen.

Ook meedoen?

Wie iets voor een ander wil betekenen of zelf ergens hulp bij nodig heeft, gaat naar CapelleDoet.nl. Hier vinden alle Capellenaren op makkelijk en veilig vrijwilligerswerk, of een vrijwilliger voor een klus.

Vrijwilligerswerk is leuk om te doen en levert veel nieuwe contacten op. Anderen helpen geeft veel voldoening. Er zijn allerlei mogelijkheden: af en toe een wandeling maken met een oudere uit de buurt, budget- of taalmaatje zijn, helpen in de wijkwinkels of bij activiteiten in de Huizen van de Wijk.

Annuska Lopez, vrijwilligerscoördinator bij Welzijn Capelle: ‘Mensen kunnen ook af en toe helpen. Handig, want dan kan het flexibel worden ingepast in vaak drukke agenda’s’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Samen afval rapen (met smakelijke beloning na afloop) Nieuws 12 uur geleden
• Ewout Bückmann.
Ewout Bückmann zwaait af als voorzitter Adviesraad: 'Het team staat' Nieuws 22 apr, 16:35
• De speurtocht leidt ook langs de houten kunstwerken.
Lentespeurtocht in het Schollebos Nieuws 22 apr, 13:06
• Pianist Roderigo Robles de Medina.
Gruppman Ensemble speelt Surinaamse muziek in Van Cappellenhuis Nieuws 22 apr, 10:33
Afbeelding
Werk aan fietspad Algerabrug: één helft blijft open Nieuws 22 apr, 08:07
Afbeelding
UPDATE - Stroomstoring Schollevaar opgelost Nieuws 21 apr, 11:13
• Speldje als erkenning voor Zeker Digitaal.
Stichting Leergeld kiest ambassadeur als erkenning voor hulp Nieuws 21 apr, 10:00