Foto:

In wiens agenda is er plek voor drukke directeur Jerry?

  •   keer gelezen

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Jerry, een mooie grote jongen van 3,5 jaar oud. Jerry kon niet bij zijn oude eigenaren blijven door de komst van een baby. Deze mooie jongen is een echte Directeur die graag zijn eigen agenda beheert. Hij vindt het op zijn tijd fijn om lekker op schoot te zitten en samen tv te kijken, maar hij heeft het soms ook heel druk met buiten jagen en ravotten.


Krimpen / Capelle - Natuurlijk komt hij daarna dan weer binnen om zijn avonturen aan je te vertellen in geuren en kleuren.

Ook houdt Jerry erg van eten, en dan helemaal natvoer, dit vindt hij heerlijk. Wel heeft Jerry moeite met verandering, dit vindt hij heel spannend. Voor Jerry zoeken wij een huisje met tuin, zonder andere huisdieren, kinderen vanaf 12 jaar geen probleem.

Kennismaken

Heeft u interesse in Jerry, lees dan onderstaande informatie. Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. “Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk de vragenlijst te beantwoorden”, stelt Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel.

Dit kan door te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten