Foto:

Feestelijke opening Aldi Capelle aan den IJssel

  •   keer gelezen

Capelle - Vorige week vrijdag waren de eerste klanten al om kwart voor acht uur aanwezig voor de feestelijke heropening van de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Bermweg in Capelle aan den IJssel. De officiële opening van de winkel werd gedaan door de filiaalleidster Tara Smit. Na het doorknippen van het rode lint stroomden de vele mensen nieuwsgierig naar binnen en werden direct verrast door de geur van versgebakken broodjes.


Klanten waren zichtbaar tevreden met de nieuwe formule van de winkel. Het team werd veelvuldig gefeliciteerd. “Fantastische winkel!” werd door vele klanten gezegd. Binnen twee uur krasten 400 klanten prijzen als accuschroefboormachine, Kärcher raamwissers en de hoofdprijs van 250 euro in waardebonnen.

De hele dag bleef het een drukte van belang. De nieuwe opzet van de winkel was bij velen dan ook onderwerp van gesprek. Vooral de brede paden, de indeling van de winkel en de vele versproducten vielen erg in de smaak.

“Wat een mooie openingsdag! We hebben er met z’n allen heel hard voor gewerkt de afgelopen week. Het is dan ook ontzettend leuk om vele blije klanten te zien en positieve reacties te horen. Daar doe je het tenslotte voor”, aldus de trotse filiaalleidster Tara Smit.

De Foodtruck die op de parkeerplaats stond werd veelvuldig bezocht. Daar werden heerlijke, verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis konden proeven.

In dit verbouwde filiaal ligt de nadruk op de presentatie van de vele verse producten zoals groente, fruit, brood, vlees en vis. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’, geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Aldi heeft naast huismerken ook steeds meer bekende merkartikelen in het standaardassortiment. Merken als Heineken, Blue Band, Calvé, Unox, Coca-Cola, Lays en Lipton Ice tea zijn standaard te koop.

Duurzaamheid is belangrijk voor Aldi. Steeds meer duurzaam geproduceerde producten zijn in het assortiment opgenomen. Voor de klanten die geen of minder vlees eten is er de nodige keuze uit vegetarische producten. Op dit moment zijn er meer dan 60 biologische producten verkrijgbaar en ook het aantal Fairtrade-producten groeit.

Ook de filialen worden zo duurzaam mogelijk ingericht. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. De koeling in het pand vindt plaats met het natuurlijk koudemiddel CO2 in plaats van schadelijke koudemiddelen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

De vernieuwde winkel aan de Bermweg 69 in Capelle aan den IJssel beschikt over zo’n 75 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 08.00-20.00 uur, zaterdag van 08.00-18.00 uur en zondag van 12.00-17.00 uur.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten