Foto:

Gerrit zoekt lieftallige dame

  •   keer gelezen

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Gerrit, een lieve senior van bijna 13 jaar oud. Gerrit heeft al een heel leven achter de rug, en grotendeels niet echt een leuk leven. Hij heeft best een tijd buiten rondgezworven omdat hij zijn huis niet met andere katten wil delen. Dit heeft ook gemaakt dat Gerrit geen kroelkat meer is.


Capelle / Krimpen - Wij zijn voor Gerrit op zoek naar een lieftallige dame, hij heeft meer met dames dan met mannen. Gerrit wenst een huisje zonder andere huisdieren, zonder kinderen. En natuurlijk wel een huisje met een tuin.

Heeft u een groot Kattenhart en een geschikte plek met alles wat Gerrit zo hard nodig heeft, lees dan onderstaande informatie.

Kennismaken?

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk de vragenlijst te beantwoorden en te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl

Meer informatie en andere dieren zijn te vinden via www.dierenbescherming.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten