Tijdens het Kinderkerstfeest zullen we de kerstmusical 'Een engel met een B ervoor' opvoeren.
Tijdens het Kinderkerstfeest zullen we de kerstmusical 'Een engel met een B ervoor' opvoeren. (Foto: )

Wat is er te doen in Capelle aan den IJssel?

  •   keer gelezen

Rectificatie


Capelle - In de IJssel en Lekstreek van woensdag 11 december stond bij het artikel ‘Kinderen genieten enorm van bezoek Sint’ dat de tekst afkomstig was van Yvonne v/d Meulen. Dit is niet correct, Vanessa Soulceress is de auteur. Zij heeft daarnaast ook de foto gemaakt.

Kerstfeest

Capelle - Op maandagavond 24 december om 18.30 uur hopen we voor alle kinderen in Capelle weer het Kinderkerstfeest te organiseren. Tijdens het feest zullen we de kerstmusical ‘Een engel met een B ervoor’ opvoeren. Veel enthousiaste kinderen hebben hier wekenlang voor geoefend. Het kinderkerstfeest wordt gehouden in de Schenkelkerk, Bermweg 29b. De viering is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar. Voor jongere kinderen is er kinderoppas aanwezig. Na afloop is er voor alle kinderen een attentie en zal er een collecte gehouden worden voor de onkosten. Ouders, opa’s, oma’s, buren, vrienden en andere belangstellenden allemaal van harte welkom!

Kerststal in de Pauluskerk

Capelle - Kindje wiegen is een gezellig kerstprogramma voor de kleinsten (0-7 jaar) in de Pauluskerk van Capelle. Ook broers en zussen, papa en mama, opa en oma en andere familieleden zijn welkom. Rondom de grote kerststal zingen we samen bekende (kinder-)kerstliedjes en luisteren naar het kerstverhaal. Kinderen mogen ook zelf een kerstlied ten gehore brengen, zingend of spelend op een instrument - uit welke gezindte, cultuur of taal dan ook: van Capelle tot Kaapverdië, van Suriname tot Syrië. Als je een eigen kerstkindje hebt, een pop of beeldje, meenemen! Dan gaan we samen zachtjes wiegen. Natuurlijk mag je verkleed komen als herder of engel of koning of schaap of ezel. Eerste Kerstdag 25 december, St. Paulus’ Bekering (Merellaan 352). Inloop 12:30 uur, aanvang circa 12:45 uur, einde 13:30 uur. Toegang vrij. Aanmelden hoeft niet.

Radio Capelle zoekt jou!

Capelle - Radio Capelle gaat in het komend jaar veel aandacht besteden aan 75 jaar vrijheid. Maar daar hebben we jouw hulp bij nodig. Ben jij of ken jij iemand met affiniteit met de Tweede Wereldoorlog? Heb je andere verhalen over vrijheid? Of wil je simpelweg gewoon meedenken over creatieve ideeën om aandacht te besteden aan dit thema? Neem dan contact op met youp@radiocapelle.nl. “Samen maken we 75 jaar vrijheid levendig.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten