Familiemusical Doornroosje De Musical in Isala Theater

Algemeen 34 keer gelezen

Na een succesvolle reeks van elf betoverende sprookjesmusicals, die jaarlijks bezocht worden door meer dan 120.000 bezoekers, blaast Van Hoorne Entertainment dit seizoen Doornroosje De Musical compleet nieuw leven in. Op zondag 23 februari is de adembenemende, feeërieke familievoorstelling te zien in Isala Theater.

Capelle - Het wereldberoemde verhaal over het lieftallige prinsesje dat zich prikt aan een spinnewiel werd een aantal jaren geleden al omgetoverd tot een magische familievoorstelling en zal, in een geheel nieuw jasje, opnieuw een plekje veroveren in de harten van vele kinderen en hun (groot)ouders.

In deze volledig nieuwe sprookjesmusical met een twist wordt de rol van Doornroosje gespeeld door Sita, die al eerder te zien was als de Kleine Zeemeermin en Rapunzel. Uiteraard mag het populaire tovenaarsduo, Titus & Fien, niet ontbreken. Ook zij keren natuurlijk terug in deze sprookjesvoorstelling voor de dagelijkse portie lachen, gieren, brullen!

Het verhaal

In een land hier ver, ver vandaan leeft een prachtig prinsesje. Zo mooi, zo lief en vooral zo zoet, als de geur van bloeiende rode rozen op een warme zomerdag. Daarom noemen ze haar: Doornroosje. Samen met haar lieftallige peetmoeders, drie goede feeën, woont ze in een sprookjesachtig paleis. Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig!

Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar, ergens aan de andere kant van het dorp heeft de gemene tovenares Fien zo haar eigen plannen: zij wil zelf heersen over het land. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Zal de vreselijke slaapspreuk van Fien ooit verbroken worden of blijft Doornroosje voor altijd in dromenland?

Kom verkleed!

De kinderen kunnen deelnemen aan de betoverende Sprookjesverkleedwedstrijd. Ze maken dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket die na de show wordt uitgereikt op het podium.

Na afloop van de voorstelling kan iedereen met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de bezoekers nog even lekker dansen bij de Sprookjesafterparty in de foyer van het theater. Een gezellig feestje voor het hele gezin!

Zondag 23 februari om 13.30 uur, bij Isala Theater, Stadsplein 5. Kaartprijs v.a. € 18,50, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.isalatheater.nl of telefonisch via 010 458 64 00. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/Doornroosje.

Noot voor de redactie:

Promofoto’s Doornroosje De Musical (Fotograaf: Nick van Ormondt): https://we.tl/t-jkHz5haCWO

Scènefoto’s Doornroosje De Musical (Fotograaf: Wim Lanser): http://we.tl/t-eMqo4uGBof

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing & PR van Van Hoorne Entertainment:

Noël de Ruijter Noel@VanHoorne.com

Van Hoorne Entertainment

Polderweg Oost 5

2973 AN Molenaarsgraaf

T.: +31 (0) 184 417 066

Website: www.VanHoorne.com

Facebookpagina: Van Hoorne Entertainment

Twitter: @VanHoorne

Over Van Hoorne Entertainment:

Van Hoorne Entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Met zo’n 70 medewerkers creëert het bedrijf bijzondere en unieke belevenissen voor haar bezoekers, zowel klein als groot. Inmiddels produceerde Van Hoorne Entertainment al meer dan 50 familiemusicals waaronder Hans & Grietje De Musical, Sneeuwwitje De Musical, Rapunzel De Musical, Woezel & Pip, Brandweerman Sam en Thomas de Stoomlocomotief. Ook heeft het bedrijf diverse televisieproducties lopen bij RTL Telekids zoals Fien & Teun, Jul & Julia en Zoë & Silos. Daarbij verzorgt Van Hoorne Entertainment familie-evenementen en live-entertainment voor recreatie- en attractieparken. Tot slot opende het bedrijf op 28 maart 2018 Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is!

Met vriendelijke groet,
Van Hoorne Entertainment

Noël de Ruijter

Van Hoorne Entertainment B.V.

Polderweg Oost 5
2973 AN Molenaarsgraaf

Tel.: (0184) 417 066

Bekijk onze bedrijfsfilm

Watch our showreel

www.VanHoorneEntertainment.nl

Volg Van Hoorne Entertainment via:

Avonturenboerderij Molenwaard is gekozen tot het Leukste Uitje van Zuid-Holland 2019!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 9 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15