Voorgaande keren werd er aan het einde van de avond tussen de tafels gedanst, dus wie weet wat er dit keer staat te gebeuren.
Voorgaande keren werd er aan het einde van de avond tussen de tafels gedanst, dus wie weet wat er dit keer staat te gebeuren. (Foto: )

Uniek: dineren op Isala-toneel

  •   keer gelezen

Wie de sfeervolle en smakelijke feestdagen mist in deze grauwe januarimaand, hoeft niet te treuren. Bij het Isala Theater staat namelijk zaterdag 25 januari weer een Isala dinnershow op het programma. Bezoekers krijgen deze avond op het toneel van de grote zaal van het Capelse Theater een luxe driegangendiner geserveerd.


Door de redactie

Capelle - En wat de feestdagen zelfs zeer waarschijnlijk misten: tussen de gangen door zingen bekende en opkomende musicalsterren de grootste hits bij de gedekte tafels.

Een van de grote namen is Joke de Kruijf, die doorbrak met haar hoofdrol in The phantom of the opera waarin ze naast Henk Poort speelde. Lone van Roosendaal (onder andere Mamma mia en Cats) is er ook weer bij. Samen met Cystine Carreon (Miss Saigon, Grease, Vamos), Remko Harms (Jeans, Les misérables) en Jasper Taconis (Chicago, Shrek) staan zij letterlijk naast de tafels te zingen.

Het culinaire diner wordt geserveerd óp het toneel van Isala’s grote zaal. Een bijzondere belevenis om te zitten op de plek die normaal alleen voorbehouden is aan artiesten. De feestelijke theatershow is bovendien een garantie op plezier.

“De artiesten hebben zoveel lol met elkaar op het podium. Het spat eraf en dat slaat over op het publiek”, aldus Isala-directeur José van der Knaap. De entreeprijs van € 75,- per persoon is inclusief het driegangendiner en koffie of thee.

Ook een vegetarisch menu is mogelijk. Maak ook mee hoe bijzonder het is om op het podium te zitten, zo dicht bij de artiesten. De ideale gelegenheid om op een ontspannen manier lekker bij te praten met familie, vrienden of collega’s.

Zaterdag 25 januari 18:30 uur in het Isala, de entree is 75 euro (inclusief driegangendiner en koffie / thee).

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten