Ook Denise (7) is blij dat zij in een gezonde omgeving kan werken aan haar herstel. En dat gaat de goede kant op!
Ook Denise (7) is blij dat zij in een gezonde omgeving kan werken aan haar herstel. En dat gaat de goede kant op! (Foto: Rijndam Revalidatie)

Roken bij Rijndam Revalidatie verleden tijd

  •   keer gelezen

Regio - Rijndam Revalidatie maakt korte metten met roken door vanaf nu officieel rookvrij te zijn. Dit houdt in dat patiënten en medewerkers niet langer op het terrein van het revalidatiecentrum mogen roken.


‘Rookvrij Rijndam’
De afgelopen maanden is er door Rijndam hard gewerkt aan het vormgeven van nieuwe rookbeleid. En met succes, want vanaf heden is het niet langer toegestaan om op het terrein van het revalidatiecentrum te roken. Het gaat hierbij om de Rotterdamse locaties Westersingel, Ringdijk en Roerdomplaan en om locatie De Sitterstraat in Dordrecht. De ziekenhuislocaties van Rijndam zijn al enige tijd rookvrij.

Op weg naar een rookvrije generatie!
Met ‘Rookvrij Rijndam’ sluit Rijndam zich aan bij de landelijke beweging naar een rookvrije generatie én draagt het bij aan een gezonde verblijfs- en werkomgeving voor haar patiënten en medewerkers. Een verstandige keuze volgens revalidatiearts Tebbe Sluis: ‘’Bij Rijndam doen we vanzelfsprekend keihard ons best om onze patiënten zo gezond mogelijk weer naar huis te laten gaan. Daar hoort het stimuleren van een gezonde leefstijl bij. Roken maakt daar absoluut geen onderdeel van uit.’’

Vragen of meer informatie?
Bekijk rijndam.nl/rookvrij voor meer informatie en een overzicht van veelgestelde vragen. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan contact op met Rijndam door een e-mail te sturen naar info@rijndam.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan