Tv-serie Brugklas in Isala Theater

8 feb, 10:30 Algemeen 0 keer gelezen

Capelle - Brugklas, de populairste serie van de Nederlandse televisie, komt naar het Isala Theater met een eigen musical. Alles wat er gebeurt in het eerste jaar van de middelbare school is dinsdag 11 februari live te zien in Capelle. Een voorstelling speciaal voor iedereen van 9 tot 14 en iedereen die ooit puber is geweest.

Brugklas is al zeven televisieseizoenen razend populair en werd al eerder succesvol bewerkt voor de bioscoop. Hoog tijd dus voor een echte musical in het theater, met hiphopmuziek en rake, actuele thema’s. Alle bekende gezichten van het Koning Willem Alexander College zijn van de partij: Max, Selma, Emma en Jamie, maar ook een compleet nieuwe brugklasser. Met Koningsdag zal het koninklijk echtpaar een bezoek aan deze school brengen. Hiervoor willen de leerlingen een speciale schoolmusical maken over Willem van Oranje. Maar Jamie (gespeeld door Claire Veldkamp) vindt musicals maar oppervlakkig en twijfelt aan de historische kennis van haar klasgenoten. Ondertussen zet zij zich af tegen haar vader, die tevens de schooldirecteur is. En terwijl macho Max (Niek Roozen) graag de hoofdrol wil, vraagt Emma zich af waarom alleen mannen helden kunnen zijn. Nieuwkomer Bram draagt een geheim met zich mee en als hier uiteindelijk over gesproken wordt, lopen de emoties hoog op.
Alle acteurs spelen met aanstekelijk enthousiasme en de samenzang- en dans is een feestje om naar te kijken. Het verhaal is voor iedereen herkenbaar. De brugklas is tenslotte ‘de brug tussen wie je wordt en wie je was’, een zoektocht naar jezelf in de belangrijkste periode van je leven.

Dinsdag 11 februari 19.30 in het Isala, de entree is 25,00 euro (kind t/m 13 jaar 22,25 euro).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30
Afbeelding
Column - Ronde van West is een Capels begrip Algemeen 10 aug, 16:00
Afbeelding
‘Skate Fever is een plek voor jong en oud’ Algemeen 10 aug, 13:30
Afbeelding
Oekraïense kunstexpositie in Rivium geopend Algemeen 10 aug, 11:30
Afbeelding
Judith Kraak: Passie voor bijen en natuur Algemeen 10 aug, 09:15