Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met zijn grootste show ooit naar het Isala. Een fantasierijke musical met alle Sesamstraatvriendjes.
Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met zijn grootste show ooit naar het Isala. Een fantasierijke musical met alle Sesamstraatvriendjes. (Foto: )

Agenda van de activiteiten in Capelle aan den IJssel

  •   keer gelezen

Donderdag
6 februari


10.00 Workshop ‘Ontspannen ademen is goed’ Bedoeld voor mensen met kanker of daarmee te maken(gehad) hebben. Kosten 1 strip Strippenkaart te verkrijgen in het Inloophuis.
Inloophuis De IJssel, De Linie 1E

10.00 Zing Nederlands met me Onder muzikale begeleiding van zangdocent Karin Schipper gaan we met elkaar Nederlandse liedjes zingen in de bieb.
Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39

10.00 Scheidingsspreekuur Welzijn Capelle organiseert scheidingsspreekuren in de bibliotheek waarbij het kind centraal staat.
Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39

14.00 Leer zelf computeren Aan de hand van leuke filmpjes kun je zelf je computervaardigheden verbeteren. Je maakt gebruik van laptops van de bibliotheek.
Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39

20.15 Iris Hond terug in het Isala Iris brengt bijzondere verhalen naar het theater, met muziek als basis. Laat u wederom door haar ontroeren, inspireren en meevoeren.
Isala Theater, Stadsplein 5

Vrijdag
7 februari

09.15 POWER-, HATHA- en STOEL-Yoga Capelle Op dinsdag en vrijdag wekelijks gratis proefles power-yoga, stoelyoga en hatha Yoga. Zie de website voor de tijden: https://bit.ly/2R0EFZ2.
Atelier, Kanaalweg 37

10.00 Inloop bij Inloophuis In een ongedwongen sfeer een luisterend oor, lotgenotencontact, informatie en activiteiten. Maar gewoon een kopje koffie/thee drinken kan ook, er is aandacht voor ieders verhaal.
Inloophuis De IJssel, De Linie 1E

20.15 Cameretten Finaletournee Remi Evers, Tobi Kooiman en Henk Overdijk vertonen hun prijswinnende show aan u.
Isala Theater, Stadsplein 5

20.30 Debby Petter over liefde en geluk Debby Petter neemt u mee in een meeslepende, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog, zoals zij dat al eerder zo goed deed in het Isala.
Isala Theater, Stadsplein 5

Zaterdag
8 februari

20.15 Sun Records - The concert Een zeer getalenteerde cast speelt de grote artiesten van Sun Records en hun wereldhits. Met nummers van o.a. Elvis Presley en Johhny Cash.
Isala Theater, Stadsplein 5

Zondag
9 februari

15.00 Sesamstraat terug in het theater Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met zijn grootste show ooit naar het Isala. Een fantasierijke musical met alle Sesamstraatvriendjes.
Isala Theater, Stadsplein 5

Maandag
10 februari

10.00 Digicafé In het Digicafé kun je elkaar ontmoeten. Begeleiders geven je gratis tips/uitleg om meer uit je tablet/smartphone/pc te halen. Vrije inloop
Bibliotheek Centrum, Stadsplein 39

13.30 Tekenen/Schilderen Tekenen/Schilderen. Bedoeld voor mensen met kanker of daarmee te maken(gehad) hebben. Kosten 2 strippen Strippenkaart te verkrijgen in het Inloophuis.
Inloophuis De IJssel, De Linie 1E

15.00 Leer zelf computeren Aan de hand van leuke filmpjes kun je zelf je computervaardigheden verbeteren. Je maakt gebruik van laptops van de bibliotheek.
Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39

Meld u activiteit via de website!

capelle.ijsselenlekstreek.nl/activiteit

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan