Foto:

Wie heeft tijd voor Ventje?

  •   keer gelezen

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights.


Capelle / Krimpen - Deze keer is dat Ventje, een mooie en lieve jongen van bijna 4 jaar oud, die bij ons is gekomen omdat zijn oude eigenaressen naar een hospice moest.

Ventje vindt veel dingen nog spannend. Geluiden en andere katten bijvoorbeeld en af en toe wil hij dan wel eens een tik uitdelen als je op dat moment vlak bij hem staat.

Verder is ventje een leuke speelse jongen, hij vind het super leuk om met een hengeltje te spelen, zeker als er wat veren aan zitten. Dan kan je pas zien hoe een goede jager hij eigenlijk is.

Heeft u veel tijd om te spelen met Ventje, en bent u ervaren met katten die wel eens sterk uit de hoek kunnen komen, niet snel schrikachtig voor een kat. Dan heeft u aan Ventje een vriend voor het leven.

Ventje vind kinderen, soortgenoten en honden niet leuk, een tuin zal hij zeker leren waarderen. Wij plaatsen Ventje niet bij kinderen of beginnende katten eigenaren!

Heeft u interesse in Ventje stuur dan een mailtje. Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk eerst via de mail contact op te nemen krimpen@dierenbescherming.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan