Foto:

Reünie Johannes Calvijn Vreewijk

  •   keer gelezen

Regio - Op zaterdag 18 april 2020 vindt ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan van de school en het 70-jarig bestaan van het gymnasium de grote (Johannes) Calvijn-Vreewijk reünie plaats.


Voor verschillende generaties heeft deze school een verschillende betekenis. Andere tijden, andere mensen, andere ontmoetingen, andere herinneringen. Toch is er door de negentig jaar heen een rode draad te vinden die alle generaties van medewerkers en leerlingen verbindt. De identiteit van de school is namelijk de rotsvaste basis voor het respect, vertrouwen en de geborgenheid die de school al generaties lang kenmerkt.

Alle oud-leerlingen en (oud-)docenten worden van harte uitgenodigd om op zaterdag 18 april tussen 14.00-17.00 uur deel te nemen aan de reünie in het gebouw van Calvijn Vreewijk aan de Grift 30 te Rotterdam.

Meer informatie is te vinden op: www.reuniejohannescalvijnvreewijk.nl. Opgeven voor de reünie kan via deze website, waar ook te zien is wie zich tot nog toe hebben aangemeld. De eerste 170 aanmeldingen zijn al binnen en hopelijk volgen er nog veel meer!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan