In de komende voorjaarsvakantie kunnen de kids zich weer uitleven in het altijd spannende Sport & Fun Dorp! (foto: sportief capelle)
In de komende voorjaarsvakantie kunnen de kids zich weer uitleven in het altijd spannende Sport & Fun Dorp! (foto: sportief capelle) (Foto: Raymond Rotteveel)

Voorjaarsvakantie! Dit kun je doen in Capelle aan den IJssel

  •   keer gelezen

Capelle - De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Heb jij nog geen idee wat je met je kinderen moet doen deze voorjaarsvakantie? Geen paniek, in Capelle a/d IJssel hebben wij een super leuke activiteit waar de kinderen geen genoeg van krijgen! Sporthal de Lijster is van de kinderen!


Springkussens, stormbaan, tumblingbaan, voetbalkooien en allerlei leuk sport- en spelmateriaal. Voor de kleintjes is er een apart klim- en klauter parcours. Gedurende de dag zijn er ook leuke knutselactiviteiten, rapworkshops, bingo en wat dacht je van de techniekbus?

In de voorjaarsvakantie organiseert Sportief Capelle weer een Sport & Fundorp. Kinderen kunnen zich met elkaar -of met hun ouders, opa’s & oma’s, vriendjes, of met wie ze maar willen- een hele dag vermaken.

Op woensdag 26 februari gaan om 10.00 uur de deuren open. Tot 12.00 uur is het Sport & Fundorp exclusief voor de kleine kinderen t/m 6 jaar. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn alle kinderen t/m 12 jaar ook welkom. In de middag kunnen kinderen bij de techniekbus van het IJsselcollege aan de slag. De kinderen kunnen een keuze maken tussen twee werkstukken, nl. een tol of een raketwagen. De tol moet met behulp van een lijmpistool in elkaar worden gezet. De raketwagen vraagt iets meer technische handelingen, zoals schuren, aftekenen, boren en schroeven

Donderdag 27 februari is het Sport & Fun dorp van 10.00 tot 16.00 uur geopend voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar. Tussen 13.00 en 15.00 uur zijn er ook rapworkshops, verzorgd door Talentzskool. Dus heb je altijd al je eigen rap willen schrijven, maar je weet niet hoe? Dit is je kans!

Voor de kinderopvangorganisaties heeft Sportief Capelle deze editie een aparte dag, namelijk op dinsdag 25 februari. Dus werk je op een BSO, neem dan contact op met Sportief Capelle. Voor de veiligheid van iedereen zijn grote groepen op de woensdag en donderdag namelijk niet toegestaan.

De entreekosten zijn € 4,- en de locatie is Sporthal de Lijster (Lijstersingel 20, Capelle aan den IJssel). Volwassenen en kinderen t/m 1 jaar hebben gratis entree.

Let op! Je kunt vanaf nu alleen nog maar PINNEN. Wij hebben dus geen contant geld meer.

Wil je meer informatie, mail of bel naar Sportief Capelle:

010 – 25 88 787 of info@sportiefcapelle.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Meld uw agendapunt aan