In de komende voorjaarsvakantie kunnen de kids zich weer uitleven in het altijd spannende Sport & Fun Dorp! (foto: sportief capelle)
In de komende voorjaarsvakantie kunnen de kids zich weer uitleven in het altijd spannende Sport & Fun Dorp! (foto: sportief capelle) Foto: Raymond Rotteveel

Voorjaarsvakantie! Dit kun je doen in Capelle aan den IJssel

Algemeen 53 keer gelezen

Capelle - De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Heb jij nog geen idee wat je met je kinderen moet doen deze voorjaarsvakantie? Geen paniek, in Capelle a/d IJssel hebben wij een super leuke activiteit waar de kinderen geen genoeg van krijgen! Sporthal de Lijster is van de kinderen!

Springkussens, stormbaan, tumblingbaan, voetbalkooien en allerlei leuk sport- en spelmateriaal. Voor de kleintjes is er een apart klim- en klauter parcours. Gedurende de dag zijn er ook leuke knutselactiviteiten, rapworkshops, bingo en wat dacht je van de techniekbus?

In de voorjaarsvakantie organiseert Sportief Capelle weer een Sport & Fundorp. Kinderen kunnen zich met elkaar -of met hun ouders, opa’s & oma’s, vriendjes, of met wie ze maar willen- een hele dag vermaken.

Op woensdag 26 februari gaan om 10.00 uur de deuren open. Tot 12.00 uur is het Sport & Fundorp exclusief voor de kleine kinderen t/m 6 jaar. Van 12.00 tot 16.00 uur zijn alle kinderen t/m 12 jaar ook welkom. In de middag kunnen kinderen bij de techniekbus van het IJsselcollege aan de slag. De kinderen kunnen een keuze maken tussen twee werkstukken, nl. een tol of een raketwagen. De tol moet met behulp van een lijmpistool in elkaar worden gezet. De raketwagen vraagt iets meer technische handelingen, zoals schuren, aftekenen, boren en schroeven

Donderdag 27 februari is het Sport & Fun dorp van 10.00 tot 16.00 uur geopend voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar. Tussen 13.00 en 15.00 uur zijn er ook rapworkshops, verzorgd door Talentzskool. Dus heb je altijd al je eigen rap willen schrijven, maar je weet niet hoe? Dit is je kans!

Voor de kinderopvangorganisaties heeft Sportief Capelle deze editie een aparte dag, namelijk op dinsdag 25 februari. Dus werk je op een BSO, neem dan contact op met Sportief Capelle. Voor de veiligheid van iedereen zijn grote groepen op de woensdag en donderdag namelijk niet toegestaan.

De entreekosten zijn € 4,- en de locatie is Sporthal de Lijster (Lijstersingel 20, Capelle aan den IJssel). Volwassenen en kinderen t/m 1 jaar hebben gratis entree.

Let op! Je kunt vanaf nu alleen nog maar PINNEN. Wij hebben dus geen contant geld meer.

Wil je meer informatie, mail of bel naar Sportief Capelle:

010 – 25 88 787 of info@sportiefcapelle.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Dionne Dinkhuijsen en wethouder Harriët Westerdijk onthullen het informatiebord.
Moeite met DigiD en andere overheidswebsites? Het 'IDO' helpt Met foto's 21 uur geleden
Afbeelding
Lijst met aanhoudingen na explosiereeks wordt langer: 19-jarige van bed gelicht Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Gratis lunch: Eye College zoekt 'proefkonijnen' voor eindexamen Nieuws 17 apr, 17:10
• Laurens Salcedo Valdez, pitcher bij Euro Stars.
Laurens Salcedo Valdez in mentorrol bij Euro Stars: 'Mooi om jonge gasten bij te staan' Sport 17 apr, 15:20
Afbeelding
Ongeval op Capelseweg, één persoon naar het ziekenhuis 112 17 apr, 13:42
• Metro bij station Schenkel.
RET solidair met NS: openbaar vervoer staat zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 11:55
Afbeelding
Column - Wonen we in de leukste gemeente? Nieuws 17 apr, 10:15
Afbeelding
Mannen die gelinkt worden aan explosies Ravelstraat opgepakt Nieuws 17 apr, 08:04