Afbeelding
Foto: Jan van der Arend

Er komt een Huis van de Wijk in Oostgaarde!

10 feb, 13:34 Algemeen 0 keer gelezen

Capelle - De gebiedsregisseur Werner Karsten van Gemeente Capelle, Directeur Hans Roskam en Coördinator Facilitaire Zaken Jackie Spruijt van Welzijn Capelle, DB van WOP Oostgaarde Melanie Mossink, Peter Bruijnzeels en Patrick Boer en Bestuur Speel-o-theek Berendbotje Dirk-Jan Radsma en Maria Roelofsen hebben op 30 januari 2020 symbolisch het huurcontract getekend voor het gezamenlijk onderkomen van het Huis van de Wijk Oostgaarde en Speel-o-theek Berendbotje.

Het gezelschap kwam bijeen op de locatie van Welzijn Capelle om met elkaar het huurcontract te tekenen en de sleutels in ontvangst te nemen.

Na jarenlang onderzoek met verschillende partijen is in het derde kwartaal van 2019 het oog gevallen op de begane grond van Linie 5. Na menig overleg met de gemeente en verhuurder is er eind 2019 een positieve klap op gegeven. In de komende periode zal het nieuwe onderkomen gereed worden gemaakt voor gebruik.

We hopen dat het Huis van de Wijk een plek in Oostgaarde gaat worden waar bewoners graag gebruik van maken om met elkaar actief te worden in de wijk en ondersteuning te vinden als het nodig is. Het WOP ziet uit naar een prettige samenwerking met Speel-o-theek Berendbotje, Welzijn Capelle en alle andere partners van het Huis van de Wijk!

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30
Afbeelding
Column - Ronde van West is een Capels begrip Algemeen 10 aug, 16:00
Afbeelding
‘Skate Fever is een plek voor jong en oud’ Algemeen 10 aug, 13:30
Afbeelding
Oekraïense kunstexpositie in Rivium geopend Algemeen 10 aug, 11:30
Afbeelding
Judith Kraak: Passie voor bijen en natuur Algemeen 10 aug, 09:15