Met hun onbegrensde muzikale hartstocht trachten de heren van Ludique! elke bezoeker in het Isala Theater te raken.
Met hun onbegrensde muzikale hartstocht trachten de heren van Ludique! elke bezoeker in het Isala Theater te raken. (Foto: Sushilla Kouwen)

Ellen ten Damme meets Sven Radke

  •   keer gelezen

Capelle - Verleidelijk en op eigen wijze beroert het duo Ludique! de snaren van het hart. De mannen nemen de bezoeker mee naar hun wonderlijke wereld waarin muziektheater, opera en burlesk moeiteloos in elkaar overgaan. Met hun nieuwste voorstelling Apropos zijn zij zaterdag 22 februari voor het eerst te zien in het Isala.


Theatermakers Gerald Drent en Martijn Mulders bundelen onder de naam Ludique! hun krachten en hun bonte verzameling aan bijzondere eigenaardigheden. Zij weten zich door middel van hun androgyne verschijningen en eigenzinnige manier van theatermaken te onderscheiden. O

pera en cabaret uit het Berlijn van de jaren 30 ontmoeten burlesk en musical. Graag verrassen de heren het publiek en geven ze stof tot nadenken mee. Eerdere voorstellingen zijn bekroond met (inter)nationale prijzen. Een aanrader voor met name liefhebbers van Ellen ten Damme en Sven Ratzke.

Zaterdag 22 februari 20:30 uur in het Isala, entree: 20,75 euro.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten