Foto: AS Media

Man trekt meisje van fiets en misbruikt haar in Capelle aan den IJssel

  •   keer gelezen

Capelle - Vrijdagavond 14 februari heeft een man tussen 20.00 en 20.15 uur op de P.C. Boutenssingel in Capelle aan den IJssel een meisje van haar fiets getrokken en haar vervolgens misbruikt. De dader een getinte man tussen de 30 en 35 jaar met een soort sikje aan zijn kin rende vervolgens weg in de richting van de Slotlaan nadat het meisje was misbruikt. Het meisje is naar de politie gegaan en heeft aangifte gedaan. Van de man ontbreekt nog ieder spoor.


Op de facebookpagina van politie Politie Rotterdam-Oost, Basisteam IJsselland staat het volgende bericht: ‘Op vrijdag 14 februari, tussen 20:00 uur en 20:15 uur, vond op de PC Boutensingel een zedenmisdrijf plaats. Het slachtoffer werd van haar fiets getrokken en misbruikt. Na het incident is het slachtoffer opgevangen. De politie is direct een onderzoek gestart en op zoek naar getuigen die de verdachte mogelijk in die omgeving hebben zien rondhangen of iets anders is opgevallen dat kan helpen bij het onderzoek.

We zijn op zoek naar een verdachte met het volgende signalement: een getinte man, tussen de 30 en 35 jaar oud, slank postuur, ongeveer 1.70m lang, smal gezicht met een soort sikje aan zijn kin. Hij was gekleed in een zwarte winterjas, zwarte broek, lichte/witte schoenen. Opvallend detail was dat hij rook naar zware parfum. De man is uiteindelijke weggerend in de richting van de Slotlaan.

Ondanks de grote zoekactie is de verdachte nog niet gevonden. We zijn daarom op zoek naar getuigen die in de omgeving iemand hebben gezien die voldoet aan het signalement of misschien camerabeelden hebben die kunnen helpen bij het oplossen van deze zaak. Dat kan via het tipformulier, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.’

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten