Geniet van vocale en pianohoogstandjes, flamboyante kostuums en een uitzonderlijke goede band tijdens deze tribute aan Elton John.
Geniet van vocale en pianohoogstandjes, flamboyante kostuums en een uitzonderlijke goede band tijdens deze tribute aan Elton John. (Foto: )

Tribute aan Elton John en een lezing met muziek in Capelle

  •   keer gelezen

Dinsdag
18 februari


09.30 Koffieochtend Op 18 februari komt Jannie van Rijn Spreken over het onderwerp Mirjam de zus van Mozes Iedereen is van harte welkom in de Dorpskerk
Dorpskerk, Kerklaan 2

10.00 Vogelexcursie naar Starrevaart Ga mee met natuurvereniging KNNV IJssel en Lek naar vogelplas Starrevaart. We verzamelen in Bizetstraat, nabij Capelse Brug.
Andere locatie, Willem Marisrade 2a

18.30 PILATES MJC Pilates. Vier lessen per week in Capelle a/d IJssel (’s Gravenland/West). Gratis proefles.
Gymzaal, Dorus Rijkersrede 7

20.00 LEZING MET MUZIEK JOSÉE CLAASSEN Kunsthistorica Josée Claassen geeft een lezing met bijpassende muziek over het altaar Lam Gods en Jan van Eijk.
Van Cappellenhuis, Dorpsstraat 164

20.15 The rocket man in het theater Geniet van vocale en pianohoogstandjes, flamboyante kostuums en een uitzonderlijke goede band tijdens deze tribute aan Elton John.
Isala Theater, Stadsplein 5

Woensdag
19 februari

10.00 Beginnende leesclub Een gratis wekelijkse bijeenkomst in de bieb voor volwassenen die met meer plezier en beter willen begrijpen wat zij lezen.
Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39

10.00 Workshop Kralen voor Kenia Sieraden maken voor jezelf en daarmee ook nog een goed doel steunen. info: www.kralenvoorkenia.nl aanmelden via marja-bijl@bbijl.demon.nl
Noes Fiolet Studio’s, Dakotaweg 265

13.30 Workshop Schaken Workshop schaken. Is bedoeld voor mensen die kanker hebben of daarmee te maken (gehad) hebben. Kosten 2 strippen. Strippenkaart te verkrijgen in Inloophuis.
Inloophuis De IJssel, De Linie 1E

14.00 Voorleesuurtje Vrijwilligers van de VoorleesExpress lezen elke woensdag van 14:00–15:00 uur in de bibliotheek voor aan kinderen van twee tot acht jaar oud.
Bibliotheek Capelle Centrum, Stadsplein 39

Ook een activiteit vermelden? Plaats het direct via:

capelle.ijsselenlekstreek.nl/activiteit

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten