Foto: Stichting Vier het Leven

Stichting Vier het Leven zoekt vrijwillige collega coördinator

  •   keer gelezen

Regio - Door de enthousiaste inzet van vrijwilligers maakt goede doelenorganisatie Vier het Leven het mogelijk voor ouderen om deel te nemen aan lokale culturele activiteiten, zoals een concert- , theatervoorstelling of museumbezoek. De ouderen worden thuis opgehaald door een vrijwilliger van Vier het Leven en samen met anderen genieten zij van een gezellige middag of avond uit. Na afloop van het uitje worden de deelnemers weer veilig thuisgebracht.


De start van Vier het Leven Capelle aan den IJssel bijna 10 jaar geleden is enthousiast ontvangen door zowel ouderen als professionals en wordt gedragen door een fantastisch vrijwilligersteam. Vier het Leven heeft in dit gebied ruim 3500 aanmeldingen mogen ontvangen van ouderen en hoopt de komende jaren nog veel meer ouderen mee uit te mogen nemen. De coördinatie van deze uitjes ligt in handen van vrijwillige locatiecoördinatoren. Op dit moment zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste en betrokken collega om samen met Sian, de huidige locatiecoördinator Vier het Leven, Capelle aan den IJssel verder op de kaart te zetten.

De coördinator aan het woord
‘Het begeleiden van ouderen naar theater voelt als een feestje. Deze mensen blij maken, die graag weer eens uit gaan maar dit niet meer alleen willen of kunnen, dat is fantastisch om te mogen doen. Als locatiecoördinator stuur je samen met een collega het team vrijwillige begeleiders aan, maak je de draaiboeken voor de verschillende activiteiten en maak je de vrijwilligersplanning. Deze vrijwillige functie kan ik vanuit huis uitvoeren, gemiddeld ben ik er zo’n 4 uur per week mee bezig. Ik kan zelf mijn tijd indelen en dat is prettig’, aldus Sian.

Vacature
Lijkt het u ook leuk om binnen een enthousiast vrijwilligersteam aan de slag te gaan? Woont u in Capelle a/d IJssel, Krimpen a/d IJssel, Gemeente Zuidplas, Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk of Ouderkerk a/d IJssel of omgeving en beschikt u over een auto en een computer? En vindt u plannen en organiseren leuk en wilt u ouderen graag een mooie middag of avond bezorgen? Dan zoeken wij u! Ook als u als gastvrouw/gastheer aan de slag wilt, bent u van harte welkom!

Meer informatie
Kijk op www.4hetleven.nl voor de volledige functieomschrijving of bel met Yarda Oostendorp, regiocoordinator, (06) 41 78 55 66

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten