Boris is een echt vrijbuiter.
Boris is een echt vrijbuiter. (Foto: pr)

Dier van de week: Vrijbuiter Boris zoekt thuis

  •   keer gelezen

Elke week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Boris is een leuke actieve jongen van 12,5 jaar oud. 


Capelle / Krimpen - “Hij is bij ons afgestaan, omdat hij niet kon wennen in een appartement. Boris houdt heel erg van het actieve buitenleven, vogels en muizen vangen en in het zonnetje lekker bruin bakken.” 

Boris had in het verleden een hond als vriendje en was daar echte maatjes mee. Soortgenoten in huis kan hij niet echt waarderen. Jonge kinderen vindt hij gezellig, deze was hij gewend, hij komt ze kopjes geven. Boris vind het wel heel fijn om het hele huis tot zijn beschikking te hebben, zodat hij zelf kan uit testen wat het lekkerste slaapplaatsje is. Hij zal dus regelmatig op uw bed te vinden zijn.

Huis met tuin

Voor deze vrijbuiter zijn wij op zoek naar een huis met tuin, mensen die het niet erg vinden als er regelmatig een muisje op het menu staat, en waar hij fijn gewoon een kat mag zijn.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, verzoeken we je vriendelijk eerst te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten