Foto:

Stella opent tijdelijke webshop!

  •   keer gelezen

Regio - De berichten over het COVID-19 virus houden iedereen bezig, maar ook het mooie weer is niet onopgemerkt gebleven. De zonnige dagen zijn perfect voor een fietstocht, maar naar een fietsenwinkel gaan is voor veel mensen momenteel best spannend. Diverse onderzoeken meldden dat een groot deel van de Nederlanders nu liever aan huis wordt geholpen dan een winkel bezoekt. Volgens Eric Scherder, neuropsycholoog, is het wel belangrijk om te bewegen: “Nederlanders, blijf in beweging. Je kunt gewoon naar buiten om te fietsen, wandelen of hardlopen”. E-bikefabrikant Stella, die voorheen enkel in een E-bike Testcenter of aan huis verkocht, dacht mee en opende als oplossing vanochtend een tijdelijke webshop. 


Primeur e-bike webshop Stella 

Waarom dit een unieke lancering is, legt Johan Makaske woordvoerder van Stella uit. “Nooit eerder waren Stella e-bikes online te koop, maar in deze lastige periode ontzorgen wij en is het tijdelijk mogelijk om via onze website een e-bike te bestellen.” Klanten hoeven voor de aankoop tegen bodemprijzen dus niet naar een winkel. “Drie dagen na de bestelling fiets je lekker buiten op je nieuwe e-bike.” De e-bikes van Stella zijn alleen dit weekend tegen bodemprijzen online te bestellen op www.stella.nl/webshop. De webshop is alleen open voor Nederland. Voor de buitenlandse vestigingen van Stella geldt deze actie (nog) niet.

In beweging blijven 

Om verdere verspreiding van het virus te voorkomen, is het belangrijk dat ook fietsers afstand van elkaar houden en zo min mogelijk ontmoetingen opzoeken. Toch raadt neuropsycholoog Eric Scherder, als er geen gezondheidsklachten zijn, dus wel aan om te blijven bewegen. Ook Femke Halsema, burgemeester van Amsterdam, is positief over het fietsgebruik:  “Hamster niet, zodat iedereen avondeten kan kopen. En voor wie dat kan: pak de fiets, dat is de gezondste en beste optie .”

Extra hygiënemaatregelen 

Bij de levering aan huis van de gekochte e-bikes, hanteren de Stella bezorgers extra hygiënemaatregelen. “Onze E-bikeadviseurs, bezorgers en servicemonteurs blijven hun werk doen, mits zij geen gezondheidsklachten hebben. Het is dus gewoon mogelijk om een proefrit aan huis te maken, een e-bike te laten bezorgen of een servicebeurt in te plannen”, aldus Makaske. “Wij verwachten hierbij wel dat onze klanten zich ook aan de hygiëneregels van het RIVM houden. De veiligheid van onze klanten en medewerkers is namelijk onze hoogste prioriteit.”

Stella E-bike Testcenters blijven open 

Fietsliefhebbers die liever eerst een proefrit maken, blijven welkom in de E-bike Testcenters. “Vooralsnog mogen winkels openblijven, daarom zijn onze Testcenters in Nederland gewoon geopend volgens reguliere openingstijden. Ook hier hebben wij extra voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne genomen”, legt de woordvoerder uit.
Een Stella e-bike is dus sinds vanochtend ook via  www.stella.nl/webshop te koop. Deze tijdelijke actie loopt tot en met maandag 23 maart.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten