Foto:

Help het asiel aan comfortabele kraagjes

  •   keer gelezen

Krimpen - Het streefbedrag voor de nieuwste inzamelactie van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel is al behaald, maar wie weet kunnen ze met onze hulp nog meer kraagjes voor geopereerde asieldieren aanschaffen:


‘Lieve dierenvrienden, voor de honden in onze opvang hebben wij grote behoefte aan comfortabele kraagjes voor na de operatie/castratie. Wij willen graag de Comfy Cones aanschaffen. Ze zijn fijner dan de plastic variant, omdat de plastic veel sneller kapot gaan. Daarnaast is de kans bij de hondjes veel groten dat ze klappen krijgen bij de plastic kraagjes, doordat ze tegen alles aanstoten. De comfy cone is veel diervriendelijker. Hierom willen we van alle maten (XS, S, S long, M, M long L, XL, XXL) in ieder geval één comfy cone aanschaffen.

Bijgevoegd zien jullie foto’s van de lieve asielhond Yoeri met een plastickraag. Dit is al zijn 2e kraag., omdat de eerste in korte tijd kapot is gegaan. We willen echter voortaan de comfy cones aanschaffen, zodat de hondjes die het moeten dragen zich comfortabeler voelen. Hier hebben we bij een andere asielhond al een zeer prettige ervaring gehad. Helpen jullie mee?’

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten