Proxima schetst een ontroerend portret van de relatie tussen een nuchtere astronaute die op missie gaat en haar achtjarige dochter.
Proxima schetst een ontroerend portret van de relatie tussen een nuchtere astronaute die op missie gaat en haar achtjarige dochter.

Nieuwe film in het Isala en gratis terrasoptreden

Algemeen 40 keer gelezen

Capelle - Wegens grote belangstelling deed het Isala Theater vorige week een extra vertoning van La verité in de verkoop. Filmliefhebbers zijn blijkbaar blij weer iets te kunnen bezoeken. Goed nieuws dus dat er weer een nieuwe film te zien is: Proxima. Ook het terras is weer open.

Proxima verhaalt over de nuchtere Franse astronaute Sarah, die is geselecteerd voor een ruimtemissie met verder louter mannen. Ze krijgt te maken met een zware, uitputtende training, seksisme op de werkvloer en vooral met de gedachte dat ze haar achtjarige dochter een jaar moet achterlaten. De film is te zien op donderdag 2 juli 14.00 en 19.00 uur en zaterdag 4 juli 19.00 uur.

Sommige coronamaatregelen in het Capelse theater zijn overigens helemaal niet vervelend. Zo mogen bezoekers nu hun consumptie meenemen in de zaal. Hoe leuk is dat! Kom het testen tijdens Proxima, of donderdag of zaterdag aanstaande bij de Nederlandse film Goud. Hoofdrolspeler Marcel Hensema stond onlangs nog twee keer in een uitverkochte zaal in het Isala.

Het terras is donderdag, vrijdag en zaterdag weer geopend van 14.30 tot 19.00 uur. Het gratis liveoptreden op het Stadsplein (bij slecht weer in de foyer) komt deze vrijdag 16.30 uur van cabaretier Klaas Prins.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 7 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15