Klassieke Thaise massage door Jino Jooma
Klassieke Thaise massage door Jino Jooma Foto: JINO'S Nails & Thai Massage

Capelle krijgt met JINO’S vanaf 1 juli eerste nagel- en Thaise-massagesalon

Algemeen 43 keer gelezen

Capelle - In de massagewereld geldt de klassieke Thaise massage als een klasse apart. Vanaf woensdag 1 juli kunnen Capellenaren deze eeuwenoude massagekunstvorm ervaren bij JINO’S Nails & Thai Massage aan de winkelstraat Bermweg 286-A in Schenkel. Jino Jooma opent de eerste nagel- en Thaise-massagesalon in Capelle aan den IJssel. Jino, geboren en getogen in Thailand, woont bijna 3 jaar in Capelle aan den IJssel. Hij is een enthousiaste en ervaren manicure, pedicure, nagelstylist en masseur. Hij kan zijn klanten in drie talen te woord staan: Engels, Nederlands en Thais. JINO’S Nails & Thai Massage zit in de salon van Eugenie Tjin. Deze medische pedicure is al ruim 15 jaar een begrip in Capelle aan den IJssel.



Nagels
Iedereen die zoekt naar standaard nagelverzorging en/of naar zogeheten nail art is bij Jino aan het juiste adres. Ook kunnen klanten bij hem terecht voor handen- of voetenspa’s. Dan krijgt de klant scrubs en hand- en voetmassages. Voor de nail art gebruikt Jino gellak van onder meer OPI. Door zijn trainingen en ervaring is hij thuis in uiteenlopende nail art.

Massage
Als geen ander volk kennen de Thai de kunst van het masseren. De klassieke Thaise massage is zo’n 2.500 jaar oud. De klassieke Thaise massage is onderdeel van eeuwenoude Thaise medische en spirituele tradities. Bij de klant masseert, rekt en strekt Jino het hele lichaam. Zo brengt hij het lichaam in balans. Klassieke Thaise massages bieden verlichting bij bijvoorbeeld hoofd-, rug- en schouderpijn en bij spierspanning. Het bevrijdt blokkades in de energiestroom en stimuleert het zenuwstelsel. Ook verbetert door de massages de bloedsomloop en helpt het tegen slapeloosheid en vermoeidheid. Bij de klassieke Thaise massage komt er geen olie aan te pas. Klanten kunnen daardoor gemakkelijk zittende kleding dragen. Ook geeft Jino hot oil massages en Thaise deep tissue massages.

Ervaring
Voor zijn komst naar Nederland volgde Jino verschillende trainingen in nagelverzorging, nagelkunst en Thaise massage in de Thaise hoofdstad Bangkok. Ook werkte hij jarenlang in 5-sterrenhotels in Bangkok en in de Australische stad Melbourne. In die hotels leerde Jino hoe hoezeer gasten gastvrijheid en klantvriendelijkheid waarderen. In JINO’S staat daarom service en netheid voorop. De afgelopen 2 jaar werkte Jino in de nagel- en massagesalon van zijn zus aan de Denneweg in Den Haag. Met JINO’S Nails & Thai Massage wil hij vanaf woensdag 1 juli de Capellenaren nog mooier en gezonder maken. De salon is open van maandagen tot en met zaterdagen. Meer informatie staat op facebook.nl/jinos.nt.

Quote Jino Jooma, eigenaar JINO’S Nails & Thai Massage: “Iedereen wil zichzelf gezond én mooi voelen. Dat herken ik bij mijzelf. Juist daarom geniet ik van het verzorgen en mooi maken van vinger- en teennagels bij anderen. Door een Thaise massage merken klanten dat hun gezondheid en schoonheid nog sterker aanvoelt. Het is ontzettend belangrijk om met regelmaat een rustpunt te hebben voor onszelf en voor onze zintuigen.”

Voetenspa door Jino Jooma
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Renovatie Schermerhoek gevierd met bewonersfeest Fotoreportage 8 uur geleden
Afbeelding
Aantal fietsendiefstallen fors toegenomen in Capelle Nieuws 11 uur geleden
• De budgettraining helpt bij financiële stress.
Aan de slag met stressvrije financiën: nieuwe budgettraining in mei Nieuws 18 apr, 16:05
• Liz Jones en Suzy Cargill treden op.
Schots singer-songwriterduo speelt samen in Van Cappellenhuis Nieuws 18 apr, 13:45
• Dionne Dinkhuijsen en wethouder Harriët Westerdijk onthullen het informatiebord.
Moeite met DigiD en andere overheidswebsites? Het 'IDO' helpt Met foto's 18 apr, 11:20
Afbeelding
Lijst met aanhoudingen na explosiereeks wordt langer: 19-jarige van bed gelicht Nieuws 18 apr, 09:15
Afbeelding
Gratis lunch: Eye College zoekt 'proefkonijnen' voor eindexamen Nieuws 17 apr, 17:10
• Laurens Salcedo Valdez, pitcher bij Euro Stars.
Laurens Salcedo Valdez in mentorrol bij Euro Stars: 'Mooi om jonge gasten bij te staan' Sport 17 apr, 15:20