Logo ijsselenlekstreek.nl


Bandit is een ex-kater die super lief is voor mensen en echt van kroelen houdt.
Bandit is een ex-kater die super lief is voor mensen en echt van kroelen houdt.

Hartendief Bandit is op zoek naar rustig huisje

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer: Bandit.

Bandit is een lieve jonge jongen van nog net geen jaar oud die op straat gevonden is, hij liep daar moederziel alleen rond. De lieve jongen is super lief voor mensen en houdt echt van kroelen, wel graag op een rustige manier. Het is voor ons duidelijk dat Bandit wel in een huisje is opgegroeid, en niet op straat thuis hoorde. Doordat Bandit veel heeft mee gemaakt, en ook bij ons nog een castratie en verwijdering van een scheefgegroeid hoektandje heeft ondergaan, tast hij mensen wel af. Hij is erg op rustige mensen gesteld, en daar stelt hij snel vertrouwen in, en kan hij heerlijk mee kroelen. Wij zoeken voor Bandit dan ook een rustig huisje, waar hij tijd krijgt om te wennen en band op te bouwen, en na deze periode nog lekker naar buiten kan. Andere huisdieren, soortgenoten en kinderen vinden wij wat te druk voor deze schuchtere jongen, en wensen wij dan ook niet in zijn nieuwe thuissituatie. Kun jij deze lieve schuchtere hartendief nog een goed huisje bieden?

Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Wij verzoeken je vriendelijk om een afspraak te mailen naar krimpen@dierenbescherming.nl. Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in een kat en een kat kan bieden.

Meer berichten


Shopbox