Dorien Steenhouwer (zittend) met een van haar collega's in de pas door haar overgenomen schoonheidssalon. (Foto: Annemarie van der Ploeg)
Dorien Steenhouwer (zittend) met een van haar collega's in de pas door haar overgenomen schoonheidssalon. (Foto: Annemarie van der Ploeg) Foto: Annemarie van der Ploeg

Bij schoonheidssalon Nouvelle Image is iedereen uniek

20 aug, 09:00 Algemeen 32 keer gelezen

Capelle - Dorien Steenhouwer werkte al 2,5 jaar in de schoonheidssalon aan het Slotplein in Capelle maar kreeg kort geleden de kans om de salon over te nemen. Met haar diploma’s schoonheidsspecialiste en Rd Ondernemen gaat zij er sinds 1 augustus voor om een frisse wind door de salon te laten waaien. Zij is ook vast van plan om het klantenbestand behoorlijk uit te breiden.

Door Annemarie van der Ploeg

“De vorige eigenaresse deed dit werk al langer dan 20 jaar en had een andere passie ontwikkeld en toen vroeg ze of ik de salon wilde kopen. Heel leuk! We werken hier met z’n drieën. Collega’s Frederique en Michelle blijven hier werken en daar ben ik heel erg blij mee. Dat zijn vaste gezichten in de zaak. Het is fijn dat ik al een kijkje in de keuken heb kunnen nemen en dat ik dus wist waaraan ik zou beginnen. Ik had al voor 1 augustus in mijn hoofd wat ik gelijk wilde aanpakken, wat ik wilde veranderen en wanneer ik dat zou gaan doen. Als je nieuw in een bedrijf komt, moet je dat allemaal nog ontdekken, maar ik wist het allemaal al en dat scheelt een hoop. Ondanks de spannende coronatijd ga ik toch de uitdaging aan”, legt Dorien uit.

Een eigen schoonheidssalon is altijd Dorien’s droom geweest. “Ik werk al vanaf mijn 16e en heb bij best grote bedrijven gewerkt. Overal waar ik kwam dacht ik wel dat iets beter kon, maar als broekie wordt er natuurlijk niet echt naar je geluisterd. Hier kan ik mijn beide opleidingen in praktijk brengen en echt een frisse wind door het bedrijf laten waaien. Ik hoop ook op nieuwe klanten. Het is zo leuk om met nieuwe klanten aan de slag te gaan en ook jongere mensen naar de salon te trekken. Iedereen is uniek en daarom leveren wij ook maatwerk. De klant krijgt advies en we stellen een behandelplan op. Dat maakt ons uniek. Het mooiste aan mijn werk is dat mensen soms onzeker de winkel binnenkomen maar gedurende het gesprek en de behandelingen op hun gemak gesteld worden. Ze lopen zelfverzekerder en tevredener de zaak uit. Zo zorg je er samen voor dat de klant als de beste versie van zichzelf de deur uit loopt.”

Kom eens langs bij Nouvelle Image

Nouvelle Image is de schoonheidssalon van nieuwe eigenaresse Dorien Steenhouwer en is te vinden aan het Slotplein 11 in Capelle aan den IJssel. Vaste klanten, maar ook nieuwe klanten zijn hier van harte welkom. De salon is ook te vinden op Facebook en Instagram Nouvelle Image. Meer informatie is ook te vinden op de website www.nouvelleimage.nl. De zaak is telefonisch te bereiken via 010 284 9626.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen gisteren
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30