Ook de winnaars
Ook de winnaars

Programma Isala Theater in de verkoop

Algemeen 36 keer gelezen

Capelle - Eindelijk goed nieuws voor theaterliefhebbers uit Capelle en omgeving: sinds dinsdag 25 augustus zijn weer kaarten te bestellen voor mooie voorstellingen in het Isala Theater. Artiesten als Freek de Jonge, Stef Bos, Renée van Wegberg, Percossa en De Verleiders staan te popelen om het Capelse podium te betreden en de medewerkers van het theater geven de bezoekers een warm onthaal. Het programma van september tot en met december is lekker gevuld en heel gevarieerd.

Het programma staat al enkele weken op de website, zodat bezoekers alvast kunnen uitkijken naar het moois dat komen gaat. Deze week toegevoegd is cabaretier Kasper van der Laan, die net als vele anderen een speciale corona-show brengt: De weg naar SuccesGeluk. Ook Paulien Cornelisse, die samen met Daniel Cornelissen optreedt, en Martijn Koning zijn grote namen in cabaretland die de bezoekers van het Isala Theater graag aan het lachen maken.
Naast oude bekenden is ook nieuw talent te zien. Zo won half augustus FADOpelos2 de SBS6 tv-hit We want more. Met hun Portugese fado wist het duo menig muziekliefhebber te ontroeren en dat zal ongetwijfeld ook in het Isala zo zijn.
Kinderen kunnen hun hart ophalen bij voorstellingen van het ondeugende varkentje Peppa Pig (2-7 jaar) of prentenboekenheld de Gruffalo (3-8 jaar), die dit keer een winters jasje heeft. Iets oudere kinderen zullen genieten van het cartooneske actietheater in De waanzinnige boomhut.
Bovenstaande namen zijn pas enkele van de bijna vijftig waaruit theaterliefhebbers kunnen kiezen. Het complete theaterprogramma is te vinden op www.isalatheater.nl.

100% verse lucht

De medewerkers van het Isala zullen hun uiterste best doen de bezoekers een fijne en veilige culturele ervaring te geven. Ook is het ventilatiesysteem verbeterd en stroomt nu 100% verse lucht naar binnen en is er geen recirculatie. Daarnaast is in de zaal en de foyers voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te kunnen houden. De voorstellingen zijn iets korter dan gebruikelijk om twee stuks op één avond mogelijk te maken.

Bespreekbureau

Speciaal voor vragen met betrekking tot de kaartverkoop is het bespreekbureau van 25 tot en met 28 augustus van 13.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar via 010-458 6400. Vanaf 1 september gelden nieuwe reguliere openingstijden. Dan is het bespreekbureau elke dinsdag van 13.30 tot 16.30 uur en 30 minuten vóór elke voorstelling en film telefonisch en fysiek geopend.

www.isalatheater.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 8 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15