Foto:

Kom ook in beweging, Sportief Capelle neemt je mee!

  •   keer gelezen

Capelle - ‘Ik neem je mee’ is de slogan van de nieuwe campagne van Sportief Capelle. Deze campagne is bedoeld om mensen, waarvoor bewegen niet vanzelfsprekend is, in beweging te krijgen. Ook als je niet (meer) alles kan, zijn er vaak veel mogelijkheden om te bewegen. Sportief Capelle reikt letterlijk en figuurlijk de hand om de stap te zetten die zo spannend kan zijn. Bewegen kan op veel verschillende manieren; niet alleen in een sportbroek in een gymzaal. Een wandeling maken is bijvoorbeeld enorm gezond en gezellig samen met een wandelmaatje. Voor ieder is een passende beweegactiviteit te vinden.


Maar ook worden mensen die zelf al bewegen gevraagd door Sportief Capelle om de buurman, een vriendin of een kennis een keer mee te nemen naar hun favoriete sport of beweegactiviteit. Met elkaar gaan we de uitdaging aan om (meer) te gaan bewegen!

De campagne start met een week vol acties. Deze vinden plaats van maandag 28 september tot en met vrijdag 2 oktober 2020. Een greep uit het programma. Deelnemers van beweegactiviteiten van Sportief Capelle worden gevraagd iemand uit te nodigen door middel van een ansichtkaartje om een keer mee te gaan bewegen. Sportief Capelle sluit twee dagdelen aan bij zorgverleners om het gesprek over bewegen aan te gaan met mensen. De week wordt feestelijk afgesloten met twee workshops van oud-atlete Olga Commandeur, bekend van het tv programma Nederland in Beweging.

In het komende jaar worden elke maand acties gehouden in het kader van de campagne ‘’Ik neem je mee’’.

Heeft u, na het lezen van dit bericht, vragen over bewegen in Capelle aan den IJssel of wilt u meer weten over de campagne? Mail naar info@sportiefcapelle.nl of bel 010-2588787 of kijk op de website sportiefcapelle.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten