Afbeelding

Beweeg-feestweek in sportcomplex Aquapelle

Algemeen 40 keer gelezen

Capelle - Sportcomplex Aquapelle is geopend! Dit wordt natuurlijk gevierd! Van zondag 18 tot en met vrijdag 23 oktober, zijn er allerlei leuke activiteiten, voor jong en oud. Oftewel een ‘beweegfeestweek’ in de herfstvakantie.

Tof programma

Op www.sportiefcapelle.nl vindt je het programma van de feestweek, een week vol met sport, spel en beweegactiviteiten. Sportief Capelle presenteert dit vol trots omdat het gelukt is om samen met Capelse verenigingen en sport- en beweegaanbieders een geweldig gevarieerd programma samen te stellen in het nieuwe sportcomplex.

Er zit ook een dubbel feestelijk tintje aan deze week. Sportief Capelle, de beheerder van het sportcomplex, bestaat dit jaar namelijk 10 jaar! Ook daarom wilden ze grootst uitpakken. 

Helaas kunnen er door de coronamaatregelen geen publieksactiviteiten worden georganiseerd, publiek is nu immers niet toegestaan. De activiteiten zijn dus bedoeld om actief mee te doen. Denk aan de toffe zwem4daagse met ACZ, de dansworkshops met Dansschool On the Move, de panna knockout, baby en peuterzwemmen, Club Goud in het zwembad, Sport en Fundorp, discozwemmen en een triathlon. Klinkt dat niet cool?!

Voor iedereen

Voor iedereen is er iets te doen in deze week. Kinderen, volwassenen, sporters en niet-sporters uit Capelle aan den IJssel en omstreken zijn van harte welkom! Het belooft een super leuke week te worden. Er is begeleiding en toezicht bij de activiteiten. Ook vindt er een expositie plaats van de Historische Vereniging Capelle, met aansprekende beelden uit het Capelse verleden.

Coronaregels en aanmelden

Uiteraard houden we ons allemaal aan de regels die gelden omtrent corona. Vanwege corona en de maximale bezetting is het belangrijk dat je je online aanmeldt voor activiteiten. Dat kan via www.sportiefcapelle.nl . Maar let op…

Kijk ook voor je van huis vertrekt altijd even op deze site voor de actuele status! In deze tijd kan er op het laatste moment een aanpassing in het programma moet worden aangebracht.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Boa's mogen boetes uitdelen voor lichte verkeersovertredingen Nieuws 20 uur geleden
• De Van Brienenoordbrug.
Brandbrief Van Brienenoordbrug: 'Instortingsgevaar dreigt als niet snel ingegrepen wordt' Nieuws 21 uur geleden
• De eikenprocessierups.
Gemeente pakt eikenprocessierups aan met aaltjes Nieuws 23 apr, 15:55
Afbeelding
Familiehuis Schollevaar met als thema 'de Koning': samenkomst op 28 april Nieuws 23 apr, 14:53
Afbeelding
Koningsdag in Capelle en Kralingseveer: het volledige overzicht van activiteiten Nieuws 23 apr, 11:45
Afbeelding
Zonnebloemwedstrijd: welke Capellenaar heeft de hoogste? Nieuws 23 apr, 09:55
Afbeelding
Samen afval rapen (met smakelijke beloning na afloop) Nieuws 23 apr, 08:27
• Ewout Bückmann.
Ewout Bückmann zwaait af als voorzitter Adviesraad: 'Het team staat' Nieuws 22 apr, 16:35