De Nederlandse film Buladó won onlangs een Gouden Kalf voor beste film van het jaar en is in november in het Isala Theater te zien.
De Nederlandse film Buladó won onlangs een Gouden Kalf voor beste film van het jaar en is in november in het Isala Theater te zien.

Films kijken in intiem en veilig Isala

Algemeen 43 keer gelezen

Capelle - De hele maand november zijn er prachtige films te zien in het Isala Theater, waar het in de fijne filmzaal ook met dertig mensen op ruime afstand van elkaar toch intiem aanvoelt. Voor slechts € 8,50 per kaartje zien filmliefhebbers al de winnaar van het Gouden Kalf voor de beste film of beleven ze de bijzondere avonturen van David Copperfield mee.

The personal history of David Copperfield speelt vrijdag 6 en zaterdag 7 november. Het is de filmversie van de wereldberoemde roman van Charles Dickens, een eigenzinnige en kleurrijke vertelling met Dev Patel (Slumdog millionaire) in de hoofdrol. Een week later draait On the rocks, over een nachtelijke zwerftocht door New York met een droogkomische rol voor Bill Murray.
Het magisch-realistisch familieverhaal Buladó toont de schoonheid van Curaçao. Het draait echter om de zoektocht van de elfjarige Kenza naar haar eigen weg (20 en 21 november in Isala). De filmmaand sluit 27 en 28 november af met de komedie Made in Italy, waarin de Londense kunstenaar Robert (Liam Neeson) met zijn zoon Jack afreist naar Toscane om het huis dat ze hebben geërfd te verkopen.

Voor wie nog nooit een film in het Isala heeft gezien een aanrader dit in november te doen. Info via www.isalatheater.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Flyer Herfst in Schoorl
Nieuw Capels Toneel speelt voorstelling 'Herfst in Schoorl' Theater 10 uur geleden
Afbeelding
'Geldezels' melden zich op politiebureau Capelle: passende maatregel opgelegd Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Kinderbingo bij Rollebollebos op 7 april Nieuws 27 mrt, 18:50
Afbeelding
Verdachte (47) van drugshandel aangehouden in Capelle 112 27 mrt, 17:02
Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 27 mrt, 13:42
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws 27 mrt, 11:24
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15