Hoe coronaproof de grote zaal van het Isala ook is, toch kan deze de komende weken niet worden gebruikt voor voorstellingen.
Hoe coronaproof de grote zaal van het Isala ook is, toch kan deze de komende weken niet worden gebruikt voor voorstellingen. (Foto: )

Wederom pauze in het Isala Theater

  •   keer gelezen

Capelle - Het is helaas weer pauze in het Isala Theater. In navolging van de persconferentie van dinsdag 3 november moet het Capelse theater tot en met woensdag 18 november de deuren van de zalen en de kassa sluiten. Daarna kunnen er hopelijk weer films worden vertoond. De voorstellingen gaan tot 1 januari sowieso niet door.


De routekaart van het RIVM laat zien dat Nederland nu op niveau 5 zit, maar pas op niveau 3 mogen er méér dan dertig bezoekers naar een voorstelling of film. De verwachting van het kabinet is dat in ieder geval tot half december de maatregelen op niveau 5 blijven. Omdat in alle voorstellingen in december meer dan dertig mensen zitten, heeft de directie van het Isala besloten deze alvast te annuleren. Alleen de voorstellingen van Jongerentheater Quint gaan door, daarvoor zijn nog kaarten beschikbaar.

Natuurlijk doet de programmeur van het Isala haar uiterste best alles te verplaatsen. Maar als dat niet lukt, krijgen bezoekers hun geld terug. Iedereen die in bezit is van kaarten voor een voorstelling of film die niet doorgaat, krijgt hierover zo spoedig mogelijk bericht. Lees het laatste nieuws op www.isalatheater.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten