Foto:

Dier van de week: Chogun raakt je echt!

  •   keer gelezen

Capelle - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Chogun, een mooie jongen van 2,5 jaar oud. Hij is bij ons gekomen, omdat hij het niet naar zijn zin had bij zijn oud eigenaar. Chogun is een kat die niet de beste socialisatie heeft gehad met mensen. Hij is met 8 weken bij zijn oud eigenaar gekomen, voor deze tijd heeft hij geen contact gehad met mensen. Hij heeft wel goede contacten met de andere aanwezige katten in huis gehad, en is dus goed katsociaal.


Chogun is een hele mooie jongen, die het hier zwaar heeft. Hij zit overdag verstopt, en gaat pas eten en bewegen als wij weg zijn. Ondanks dit heeft Chogun met zijn mooie grote verdrietige ogen, ons al echt in het hart geraakt. Daarom zoeken wij mensen met net zo’n groot hart, die behalve dat hij aanwezig is, niks van hem verwachten, maar van hem genieten vanaf een afstand. Verder zouden wij hem graag de toegang tot een tuin gunnen, na gewenning natuurlijk. Misschien dat u nog plek heeft in uw kattenfamilie voor deze lieve jongen. Samengevat zoeken wij een huis met tuin, rustige mensen, geen kinderen, geen honden, eventueel soortgenoten. Denkt u Chogun nog een mooi leven te kunnen bieden?
Stuur dan een email naar krimpen@dierenbescherming.nl. U kunt uitsluitend mailen, bellen heeft geen zin. Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten