Afbeelding

Wensen worden vervuld in Alexandrium Shopping Center!

Algemeen 40 keer gelezen

Rotterdam – Zaterdag 12 december staat de Wensboom weer voor het 17de jaar in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam. Op deze dag kunnen bezoekers wensen van kinderen vervullen!

Eén op de vijf kinderen (20%) in Rotterdam groeit op in armoede. Het Armoede Platform Prins Alexander (APPA) gaat er ook dit jaar (voor de 17de keer) weer voor zorgen dat minimaal 200 van deze kinderen een kerstcadeau van €10,- krijgen. In veel gezinnen is er geen geld om iets extra’s te doen in de decembermaand. Ieder kind verdient een mooie Kerst en daarom is de Wensboom in het leven geroepen.  De kinderen komen ze op het spoor via de uitdeelpunten van de Voedselbank én via Schoolmaatschappelijk Werk op verschillende basisscholen in Prins Alexander. Armoede Platform Prins Alexander vraagt ieder kind om 1 of 2 wensen op te schrijven die niet meer dan €10,- kosten. Dit jaar is alles anders vanwege COVID-19. Toch gaat de Wensboom door op zaterdag 12 december om ook de kinderen die in armoede leven een fijne Kerst te geven. Het Armoede Platform Prins Alexander houdt zich uiteraard aan de veiligheidsregels. De Wensboom is zaterdag 12 december van 11.00 tot 15.00 uur te vinden op het plein bij JD Sports en H&M. Bezoekers kunnen een wens uit de boom halen van één van de kinderen, een cadeautje kopen en weer bij de Wensboom inleveren. Het Armoede Platform Prins Alexander zorgt ervoor dat de cadeaus bij de juiste kinderen terecht komen. Een mooi initiatief om iedereen een fijne Kerstmis te geven! Vanwege COVID-19 kan het Armoede Platform Prins Alexander zich voorstellen dat sommige bezoekers dit jaar niet de mogelijkheid hebben om naar het winkelcentrum te komen. Als bezoekers dan toch een wens in vervulling willen laten gaan en de Wensboom willen steunen is dat zeker mogelijk. Dit kan door een willekeurig bedrag over te maken naar Stichting Open Arms (ANBI erkend)IBAN: NL 45 ABNA 0 43 62 41 439 o.v.v. Wensboom.

Over Alexandrium Shopping Center 

Alexandrium Shopping Center in Rotterdam is dé plek om het nieuwste van het nieuwste te shoppen in een prettige en overdekte omgeving. Het winkelcentrum heeft 140 winkels met een aanbod van fashion, beauty, food, lifestyle en sport. Gelegen aan de snelweg A20 en naast trein-, bus- en metrostation Alexander is het winkelcentrum goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Alexandrium Shopping Center is onderdeel van Winkelgebied Alexandrium samen met de Megastores en Woonmall. In Alexandrium Shopping Center bevinden zich de bekende winkels als Zara, Primark, H&M, Snipes, Mango, JD Sports, G-Star RAW, KIKO Milano, Flying Tiger en Albert Heijn. Er zijn ook verrassende winkels als Pipoos, Nelson Premium, Zizzi en PicturePeople. Tijdens het shoppen kan er worden genoten van iets lekkers. Alexandrium Shopping Center heeft een groot aanbod horeca en restaurants als Starbucks, Bagels & Beans, HiP Alexandrium, La Place, McDonald’s, Delifrance, Shabutogo en Eazie. Maar ook specialiteitenzaakjes als VietFoods, Ekmekci, Happy Surinees en Pastamama. Shop, meet en connect in Alexandrium Shopping Center! 

Locatie: Alexandrium Shopping Center, Korte Poolsterstraat 2, Rotterdam. Website: www.alexandriumsc.nl. Facebook: www.facebook.com/alexandriumsc. Instagram: www.instagram.com/alexandriumsc

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Lijst met aanhoudingen na explosiereeks wordt langer: 19-jarige van bed gelicht Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Gratis lunch: Eye College zoekt 'proefkonijnen' voor eindexamen Nieuws 17 apr, 17:10
• Laurens Salcedo Valdez, pitcher bij Euro Stars.
Laurens Salcedo Valdez in mentorrol bij Euro Stars: 'Mooi om jonge gasten bij te staan' Sport 17 apr, 15:20
Afbeelding
Ongeval op Capelseweg, één persoon naar het ziekenhuis 112 17 apr, 13:42
• Metro bij station Schenkel.
RET solidair met NS: openbaar vervoer staat zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 11:55
Afbeelding
Column - Wonen we in de leukste gemeente? Nieuws 17 apr, 10:15
Afbeelding
Mannen die gelinkt worden aan explosies Ravelstraat opgepakt Nieuws 17 apr, 08:04
Afbeelding
Competitieseizoen start voor Sparta Cricket op 20 april Nieuws 16 apr, 17:15