Afbeelding
Aangeboden door Tibor

Uw omzet fundamenteel verhogen in 3 stappen

17 dec, 17:38 Algemeen 5 keer gelezen

Omzet is nodig voor het voortbestaan en het door ontwikkelen van bedrijven. Dan is het de truc om de kosten zo te bedrukken, dat zodra u de kosten van de omzet afhaalt u een zo hoog mogelijk bedrag wil overhouden. En dat is waar het uiteindelijk om gaat, het resultaat oftewel de winst. Er zijn succesvolle wegen die leiden naar het fundamenteel verhogen van de omzet van uw bedrijf. Bent u benieuwd wat de sleutel tot succes is voor het verhogen van de omzet? In dit artikel krijgt u een snelle cursus over hoe de omzet fundamenteel verhoogd kan worden in drie stappen.

3 stappen naar meer omzet

Om meer resultaat te boeken als bedrijf is het belangrijk om als eerst meer omzet te genereren. Hier kunt u natuurlijk talloze dingen voor bedenken, maar wat werkt nou echt? De volgende drie stappen naar meer omzet helpen echt:

 1. Werf actief nieuwe klanten
  Bent u overtuigd van de waarde van uw bedrijf en wat u voor klanten kan betekenen? Dan is het goed om actief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Nieuwe klanten zorgen voor meer omzet, meer business en meer personen die uw bedrijf kunnen maken. Klanten werven vergt een hele inspanning, maar is nodig voor continuïteit en het succesvol maken van het bedrijf.

  Creëer een sneeuwbaleffect via verwijzingen
  Als het goed is heeft uw bedrijf al een bestand aan trouwe klanten opgebouwd. Deze klanten zijn niet voor niets al jaren klant en zien er dus de waarde van in om met uw bedrijf samen te werken. Uw bedrijf doet er goed aan om deze klanten warm te houden, zodat zij uw bedrijf ook aanbevelen aan hun netwerk.

  Stimuleer herhaalaankopen
  Het makkelijkste is natuurlijk om de huidige klanten te stimuleren voor herhaalaankopen. Zo wordt er een langetermijnrelatie gecreëerd. De waardering is dan wederzijds. Eén klant die meerdere aankopen doet is waardevoller dan veel klanten die één enkele aankoop doen. De relatie tussen de klant en het bedrijf moet centraal staan, zodat de waarde van beide partijen optimaal geleverd kan worden.

Business coach

Tips volgen is makkelijker gelezen dan gerealiseerd. U vraagt zich nu vast af hoe dit in de werkelijkheid gerealiseerd kan worden. Heeft u behoefte aan begeleiding bij het verhogen van de omzet en het bedrukken van de kosten? Dan is een business coach de ideale optie voor u. Een eenzijdige benadering hierin is kansloos. Het moet een ontwikkeltraject zijn op een menselijke wijze in plaats van alleen een zakelijke wijze. 

Personal coach

Bent u geïnteresseerd in zakelijk winnen zonder privé te verliezen? Dan is een personal coach ideaal voor u! De personal coach kijkt verder dan de eerste indruk en adviezen. Hij denkt diep mee met alles omtrent de ondernemer en het bedrijf. Ook de negatieve punten komen naar voren. Dit is niet altijd leuk, maar wel nodig om te verbeteren. Bekijk eens wat een personal coach voor u kan betekenen om de omzet van het bedrijf te verhogen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 18:30
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30