Een foto van de lancering van de Max Mobiel in 2019.
Een foto van de lancering van de Max Mobiel in 2019. Foto:

Lancering Kerst Bezorgservice Koperwiek in Capelle

18 dec, 21:14 Algemeen 0 keer gelezen

Capelle - De lockdown is een harde klap voor veel winkels in winkelcentrum de Koperwiek. Juist in de decemberperiode kunnen winkels normaal gesproken profiteren van veel bezoekers en goede omzetten. Maar ook de consument wordt dit jaar getroffen door de plotselinge winkelsluiting. Veel mensen willen nog graag een kerstcadeau kopen voor onder de boom, maar ervaring met de grote webshops leert dat de bezorging in deze piekperiode flink te wensen overlaat.

Daarom is winkelcentrum de Koperwiek vandaag gestart met Bezorgservice Koperwiek. Een speciale en lokale bezorgservice uitgevoerd met de MAX mobiel voor klanten uit Capelle. Dit alles in samenwerking met stichting MAX Capelle en deelnemende winkels uit het winkelcentrum. Op deze manier steun je lokale winkels én krijg je jouw kerstcadeaus nog voor de kerstdagen thuisbezorgd!


Hoe werkt het?
Op de website dekoperwiek.nl/kerst is een lijst te vinden met de deelnemende winkels. Via de webshop, website of via direct contact met de winkel kan de klant een keuze maken uit het assortiment. Na het doen van een bestelling wordt de bestelling met liefde ingepakt en vervolgens met de speciale Koperwiek Bezorgservice gratis thuisbezorgd.

Bestellen via de Koperwiek Bezorgservice kan t/m woensdag 23 december. Meer informatie over bestellen en deelnemende winkels is te vinden op dekoperwiek.nl/kerst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Beginnerscursus bridge begint in september Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Wandeling met lunch in Oostgaarde Algemeen gisteren
Afbeelding
Schenkel Jaarmarkt terug van weggeweest Algemeen 11 aug, 16:00
Afbeelding
Spreekuur maatschappelijk werker in Oostgaarde Algemeen 11 aug, 14:00
Afbeelding
HC Capelle op zoek naar trainers Algemeen 11 aug, 11:30
Afbeelding
Yoga in de Roo van Capelle Algemeen 11 aug, 09:10
Afbeelding
Tekensessie bij KinderLab Schenkel Algemeen 10 aug, 20:00
Afbeelding
Zomerspeelfeest bij Rollebollebos Algemeen 10 aug, 18:30