Kerstsfeer
Kerstsfeer (Foto: Unsplash)

Unieke kerstactie van de Vrienden van Hospice IJsselOever

  •   keer gelezen

Capelle - December: maand van sfeer, licht en warmte - juist nu huiselijkheid in deze decembermaand hoog in het vaandel staat. Kerst 2020: het wordt anders dan anders. Maar het wordt wél Kerst: feest van licht en vrede - thuis, onder de kerstboom. Nóg mooier wordt het wanneer deze kerstsfeer óók nog eens het goede doel steunt.


De Vrienden van Hospice IJsselOever hebben in samenwerking met Tuinplantencentrum Van der Dussen een unieke kerstactie opgezet. Wanneer u uw kerstboom, kerststukken of andere sfeermaterialen koopt met tegoedbonnen die u kunt bestellen, draagt het tuincentrum voor elke tegoedbon een bijdrage af aan het hospice. Uw kerstsfeer staat zo garant voor nóg meer huiselijkheid en warmte in het hospice!

Het werkt eenvoudig: bestel tegoedbonnen ter waarde van 20, 35 of 50 euro en wissel deze in bij uw aankoop. De kerstmarkt bij Van der Dussen is open, ook op de Aida in Capelle-Schollevaar.

Zie voor verdere actievoorwaarden en het bestellen van bonnen: www.hospice.ijsseloever.nl/kerstactie-2020-st-vrienden-van-ijsseloever/.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten