Multicopy Capelle behoort tot de beste zakelijke dienstverleners van Nederland

  •   keer gelezen

Capelle - Multicopy The Communication Company heeft de 18e plaats behaald in de MT1000 van 2020. Op het gebied van klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering behaalde zij bovendien drie keer de maximale waardering van 5 sterren.


De MT1000 is het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners in Nederland. Dit onderzoek wordt elk jaar in opdracht van Management Team uitgevoerd door Amsterdam Centre for Business Innovation, onderdeel van de Universiteit van Amsterdam.

Meer dan 5.500 respondenten hebben hun beoordeling gegeven aan de bedrijven waarmee zij in de laatste drie jaar zakelijk contact hebben gehad. Het gaat in de MT1000 dus niet om imago, maar om daadwerkelijke ervaringen.

Trots

Ondernemer Pouria Taghavi van Multicopy Capelle/Rotterdam Oost-Lansingerland is trots op de 18e positie in de lijst met 1000 beste zakelijke dienstverleners: “Het is de waardering van onze opdrachtgevers die ons zo ver in deze lijst heeft gebracht. Het is hun persoonlijke ervaring die ervoor heeft gezorgd dat ze ons aanbevelen bij een vriend of collega en ons de hoogste waardering geven op het gebied van klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering.”

Grootsheid voor het mkb

Multicopy The Communication Company heeft als missie ondernemingen de grootsheid te geven die zij verdienen. Pouria Taghavi: “Elk bedrijf, groot of klein, verdient het om opvallend en herkenbaar te communiceren. Wij willen hen daarbij helpen. De basis hiervoor is een Refresh Gesprek. In zo’n gesprek gaan we samen met de ondernemer terug naar de kern van zijn of haar onderneming. Daar zitten de passie en de werkelijke uitdaging van de ondernemer, en daar liggen ook de kansen voor meer succes.”

“Deze kansen zetten wij om in opvallende communicatie. Daarbij maakt het ons niet uit met welke communicatieoplossingen we iemand uiteindelijk kunnen helpen. Waar het om gaat is dat onze klanten hun doelen kunnen behalen. Snel, efficiënt en effectief!”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten