<p>Nathasja van Rosse.</p>

Nathasja van Rosse.

(Foto: )

De Gitaaracademie introduceert online Zoom-Sessies in 2021

  •   keer gelezen

Capelle - De Gitaaracademie knalt het nieuwe jaar in met een hele nieuwe set interactieve lessen, lezingen en meer. In het nieuwe jaar introduceert De Gitaaracademie online Zoom-Sessies. Een set van Live-stream workshops, online cursussen, Open-Mics & Play-alongs voor zowel gevorderde als beginnende spelers. Ook thuis kun je een instrument leren of je spel verbeteren!


De workshops worden gegeven door niet de minste namen op gitaargebied, zo zal Nathasja van Rosse op nylonsnarige gitaar workshops verzorgen, Sjors Nederlof op Bluesgitaar inspiratie bieden en Jur Vermijs de geheimen van ukelele- technieken delen.

Voor deze workshops hebben wij zelf ondervonden hoe ontzettend gaaf het is om van een bekende speler les te krijgen aan huis en dit met een groep te delen. Intussen hebben we veel ervaring met online lesgeven en je krijgt goede informatie waarover je vragen kunt stellen aan je docent en/of kunt meeluisteren bij de andere deelnemers. Na afloop krijg je de kennis uit de les ook nog eens kant en klaar in je inbox. We willen met deze Zoom-Sessies iedereen bereiken die momenteel niet het huis uit kan of wil.

We geven deze optie aan zowel beginners als gevorderden. In de maanden januari t/m april staan er iedere maand verschillende sessies klaar om aan deel te nemen. Voor de komende tijd staan deze Zoom-Sessies alvast gepland:

Op 22 januari, 19.30 uur: een Open-Mic voor nylonsnarige gitaar onder hosting van Nathasja van Rosse.

Op 26 januari, 20.30 uur: een Ukelele Introductie Workshop onder leiding van Jur Vermijs.

Op 12 februari, 19.30 uur: een Workshop Tremolo techniek voor klassieke gitaristen.

Maart (datum volgt) een Workshop Blues door Blues Award winnaar Sjors Nederlof.

Ook voor beginners op de ukelele of gitaar zal er genoeg aanbod komen, bijvoorbeeld met introductieworkshops en play-alongs. We willen deze Sessies voor iedereen toegankelijk houden qua tarieven, deze variëren per Sessie. Graag bieden we iedereen het plezier om elkaar online muzikaal te ontmoeten. Ook een ultiem en verrassend kerstcadeau!

De Gitaaracademie herbergt een geweldig talentvol docententeam die met veel liefde voor het vak lesgeeft. Je vindt De Gitaaracademie Zoom-Sessies terug op onze website: https://www.DeGitaaracademie.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten