Foto:

Begin het nieuwe jaar (na de lockdown) sportief

  •   keer gelezen

Capelle - Nu en straks in het nieuwe jaar is het belangrijk om fit te blijven. Er is geen beter voornemen om in het nieuwe jaar iets aan sport te gaan doen. Juist nu is het belangrijk om fit te blijven, ondanks de coronaregels kan er straks weer best veel. Daarom biedt Sportief Capelle op de eerste mogelijkheid in januari de activiteiten van de Sportieve Winter aan.


U kunt zich nu al inschrijven voor de activiteiten die starten vanaf 19 januari 2021.

Het betekent op dit moment nog wel: binnen bewegen op 1,5 meter en buiten in groepjes van minimaal 2 personen. Daarom biedt Sportief Capelle een aantal activiteiten in aangepaste vorm aan. De zwemactiviteiten in sportcomplex Aquapelle zijn een succes, dus als het zwembad weer open mag, dan kunt u ook genieten van activiteiten in het zwembad.

Maak kennis met zwemmen, tafeltennissen, sportief wandelen, yoga, walking voetbal, spierkrachttraining of djembe. Sommige activiteiten komen regelmatig terug, maar een aantal zijn nieuw. Wandelen is niet gewoon wandelen, maar je krijgt onderweg extra opdrachten.

Genoeg weer om uit te proberen! Mochten activiteiten niet door kunnen gaan dan zullen ze op een ander moment worden ingepland of anders worden vormgegeven.

De activiteiten worden aangeboden op eigen niveau en tempo. Iedereen kan dus meedoen. Schroom dus niet even naar het aanbod te kijken en u in te schrijven!

Bij de activiteiten zijn de meeste deelnemers 60+, maar iedereen mag meedoen. Ook als je jonger bent. De lessen worden aangepast naar ieders mogelijkheden.

Wilt u meer informatie of wilt u opgeven voor de activiteiten, neem dan contact op met Sportief Capelle via 010-2588787 of kijk op www.sportiefcapelle.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten