Foto: Eric Stockx

Digitale cursus tuinvogel herkenning voor inwoners Capelle aan den IJssel

  •   keer gelezen

Capelle - Natuurvereniging KNNV IJssel en Lek en Stichting Natuurvrienden Capelle aan den IJssel e.o. bieden weer u een cursus ‘Tuinvogels herkennen’ aan. Deze keer via de digitale weg, ZOOM. Dit is voorlopig het enige alternatief om de cursus te geven. Hans Boekhout en Eric Stockx zijn de cursusleiders en Erica Griffioen is uw gastvrouw.


Voor degenen die nog niet eerder met ZOOM kennis hebben gemaakt, volgt hier een uitleg. Als u zich aanmeldt voor de cursus bij  e-mailadres knnvijenl@live.nl krijgt u van Erica een link en instructies voor op uw computer, laptop, tablet, of smartphone. Een kwartier voor aanvang van de cursus klikt u op die link en dan wordt u ‘ontvangen’ door Erica. Het is niet nodig om ZOOM te installeren. Als U geen camera en microfoon op uw computer heeft, kan u de lezing wel passief volgen.

Datum:  de cursus wordt gegeven op donderdagavonden 14 januari 2021 en 21 januari van 20.00 tot 21.30 uur.

Aanmelden: Graag aanmelden tot een dag vóór de cursusavond via knnvijenl@live.nl.

De cursus gaat vooraf aan de Nationale Tuinvogeltelling, die plaatsvindt op 29, 30 en 31 januari 2021. Informatie hierover vindt u op www.vogelbescherming.nl/tuinvogeltelling. Daar vindt u uitleg hoe u vogels kan tellen uit uw tuin of vanaf uw balkon.

   

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten