Foto:

Nouvelle Image met handen in het haar

  •   keer gelezen

Capelle - Nouvelle Image, de schoonheidssalon op het Slotplein, zat letterlijk met het handen in het haar toen ook zij hun deuren moesten sluiten. 


Dorien (eigenaresse): ‘Het zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, maar als je dan het definitieve besluit hoort.. is het even slikken. Het is echt flink balen! Zeker omdat ik de salon pas sinds een paar maanden heb. Als startende ondernemer is het niet makkelijk in deze tijd, zeker omdat je buiten de steun van de overheid valt gezien het bedrijf nog geen 2 jaar bestaat. ‘Gelukkig’ zitten wij niet als enige in deze vervelende positie. Wij zetten onze schouders er onder en proberen er het beste van te maken! Zo hebben wij sinds kort een webshop online staan en zijn wij de online wereld verder ingedoken. Wij geven namelijk online huidadviezen aan vaste, maar ook aan nieuwe klanten! Heel fijn dat we op die manier nog aan de slag kunnen en iets kunnen betekenen voor mensen!’

Dorien en haar 2 collega’s, Michelle en Frederique, proberen positief te blijven. Ze halen hun energie uit alle leuke gesprekken tijdens de online huidadviezen en alle lieve woorden van hun omgeving! 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten