Foto:

Bedankje voor mantelzorgers in 2021

  •   keer gelezen

Capelle - Mensen die langere tijd intensief zorgen voor een Capellenaar (bijvoorbeeld dagelijks boodschappen doen, schoonmaken of iemand naar de dagbesteding brengen), krijgen ook in 2021 weer een bedankje van de gemeente. Voorheen was dat een tegoed van €25 op de Mantelzorgpas; vanaf dit jaar is het een VVV-bon van €35. Om iets leuks mee te doen voor zichzelf!


 

Zorg je langer, regelmatig en onbetaald voor iemand uit je familie of buurt, dan ben je mantelzorger. Mantelzorgen kan behoorlijk pittig zijn. Met deze cadeaubon laat de gemeente mantelzorgers weten hoe blij ze zijn met dit belangrijke werk. Alle mantelzorgers die bij Mantelzorg Capelle geregistreerd staan, krijgen automatisch de VVV-bon. 

Aanmelden als mantelzorger

 Registreren als mantelzorger bij Mantelzorg Capelle kan heel makkelijk via www.mantelzorgcapelle.nu/aanmelden of door te bellen met het Vrijwilligersinformatiepunt, 010 - 264 02 20. Geregistreerde mantelzorgers ontvangen niet alleen een VVV-bon, maar ook het Infobulletin Mantelzorg, een nieuwsbrief met handige informatie en data van bijeenkomsten voor mantelzorgers.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten