Afbeelding

Meer muziekles in de huiskamers tijdens de lockdown

Algemeen 38 keer gelezen

Capelle - Heb je een gitaar gekocht, gekregen of staat er al tijden één in de hoek en heb jij ook zo’n behoefte aan ontspanning en muziek in huis? Benut de stille lockdownavonden positief en leer bij ons gitaarspelen in de introductieworkshop gitaar voor beginners! Dinsdag 16 maart 20:30 - 22:00 uur vindt deze plaats. Als start kun je al een sprint maken met onze live-stream (online) workshop. Je leert dan gelijk een flink aantal basisvaardigheden zoals het stemmen van je gitaar, hoe je je vingers moet plaatsen, de eerste akkoorden (met song), de eerste tokkels, de eerste ritmes… 

Kortom, het is een vliegende start waarna je gelijk in de snaren kunt. Omdat veel mensen daarna door willen leren (want het is een heerlijk instrument!) hebben we gelijk de optie om ook een korte online cursus bij ons te volgen van vijf lessen. We hebben inmiddels zoveel ervaring opgedaan met het online lesgeven dat we via Zoom geweldig uit de voeten kunnen. Heel veel deelnemers zijn razend enthousiast omdat ze hun huis niet uithoeven maar wel live ontzettend leuke en goede lessen kunnen volgen bij een docent met heel veel ervaring en knowhow.

Daarnaast heeft Zoom ook de mogelijkheden voor muzikanten enorm uitgebouwd en kunnen we in HD-beeld en hele goede audio lesgeven. Een absolute pre volgens docent en gitarist Jur Vermijs van De Gitaaracademie.

Als je je aanmeld krijg je voor de workshop/cursus een mail van ons met daarin alvast wat lesstof en de Zoom-link (met uitleg over hoe je Zoom goed kunt gebruiken). Heb je geen gitaar? Via je lokale muziekwinkel heb je er snel één in huis en natuurlijk kunnen wij je tips geven over welke je het beste kunt kopen. Deze live-stream workshop kost je maar € 24,95 incl. materiaal (excl. gitaar).

Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor handige (gratis) tips en tricks en we hopen dat ook jij snel bij ons gitaar komt leren spelen! Boek snel je deelname via: www.degitaaracademie.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Matig slagingspercentage voor inbrekers in Capelle Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Column - Mensen uit hun isolement halen met sport Nieuws gisteren
null
SVS legt basis voor seizoen 2024-2025 met contractverlengingen Sport 27 mrt, 09:02
Afbeelding
Geen vast bedrag vanuit gemeente bij humanitaire rampen Nieuws 26 mrt, 19:15
• Saviël Armand wil zich blijven ontwikkelen als zwemmer.
'Laatbloeier' Saviël Armand: zwemsprinter met stapsgewijze doelen Sport 26 mrt, 16:30
Afbeelding
Wisselstrook Algerabrug tijdelijk dicht van 26 op 27 maart Nieuws 26 mrt, 14:20
Afbeelding
Fractie Capels Bewoners Belang officieel opgesplitst Nieuws 26 mrt, 12:06
• Jannes van der Heide.
Jannes van der Heide opnieuw benoemd tot tijdelijk wethouder Nieuws 26 mrt, 08:30