Foto: pr

Aftrap campagne ‘Theater. Mooier dan ooit!’

  •   keer gelezen

Woensdag 21 april heeft Albert Verlinde het startsein gegeven voor de grootste concert- en theatercampagne die Nederland ooit heeft gekend. Met het project Mooier dan ooit begint voor het Isala Theater en meer dan 750 andere culturele instellingen het aftellen tot het moment waarop ze weer open mogen.


Capelle - Theater was natuurlijk al mooi. Die rode loper. Dat geroezemoes voor de voorstelling. Het licht, het kolkende applaus. Dat ongrijpbare dat je alleen live ervaart. Net als alle theaters, poppodia, festivals, opleidingen en andere organisaties uit de cultuur- en entertainmentsector hoopt het Isala dan ook de komende maanden theaterliefhebbers eindelijk weer te kunnen vertellen over voorstellingen en andere dingen die gaan komen.

De campagne is niet alleen bedoeld om bezoekers te laten weten dat de theaters hen missen. In onder andere het Capelse theater wordt ook een leegte gevoeld omdat er geen artiesten komen. Om hen te eren zijn er later in de campagne onder meer de week van het cabaret en de week van de dans.

Albert Verlinde, voorzitter van het campagneteam: ‘Na maanden binnen zitten, heeft heel Nederland behoefte aan ademruimte, genieten, geluk beproeven, kortom leven. Met deze brede campagne willen we heel Nederland laten weten dat het kan, dat het mag, dat het veilig is, en dat theaterbezoek onderdeel is van het leven. De magische momenten daar worden, na deze lange, vreemde tijd, ongetwijfeld... mooier dan ooit!’ 

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten